Sotul a facut accident de masina in timp ce era cu amanta iar sotia a venit si a inceput sa o ia la bataie! Scene ireale din Cluj! VIDEO

Publicat: 17 May. 2019, 12:18 Life
Sotul a facut accident de masina in timp ce era cu amanta iar sotia a venit si a inceput sa o ia la bataie! Scene ireale din Cluj! VIDEO

Amanta si sotia s-au luat la bataie langa masinile care inca erau in mijlocul strazii. S-au amenintat cu moartea si si-au impartit pumni si picioare.

Sotul a facut accident de masina cand era cu amanta iar sotia i-a prins! Ceea ce parea un accident auto relativ usor pentru Politia din Cluj s-a transformat rapid intr-o scena de film de actiune dupa ce doua femei au fost la un pas sa se ia la bataie.

Incidentul nu s-a soldat cu victime, dar accidentul de pe strada Fabricii din Cluj Napoca a devenit viral dupa ce amanta si sotia unuia dintre soferi s-au luat la bataie in mijlocul strazii si a fost nevoie de interventia politistilor pentru a le calma pe cele doua femei. La volanul unei masini era un barbat care tocmai se pregatea sa-si duca amanta acasa, iar imediat dupa accident sotia lui a ajuns la fata locului si a depistat faptul ca cei doi erau impreuna in masina cand s-a intamplat incidentul. Intre cele doua femei a inceput o altercatie in care s-au lovit cu pumnii si picioarele.

Partea si mai amuzanta a acestui conflict este faptul ca cele doua, sotia si amanta, sunt rude si se pare ca stiau una de existenta celeilalte.

Autoritatile au dat un comunicat in care au omis totusi sa vorbeasca si despre scandalul iscat la fata locului: „Două persoane sunt consultate de echipajul SAJ în aceste momente. Pompierii au asigurat siguranta locului cu o autospecială cu modul de descarcerare, fără a fi nevoie să extragă persoanele din autoturisme”, a declarat purtatorul de cuvant ISU Cluj, contactat de presa locală.

Sotul a facut accident de masina cand era cu amanta iar sotia i-a prins!

Publicat: 17 May. 2019, 12:18 Life
Pe aceeași temă