Nu exista asa ceva! Sotul ei s-a intors din Belgia si si-a prins nevasta in pat cu altul! Amantului i s-a facut rau si a cerut un pahar cu apa! Copiii erau si ei in casa VIDEO

Publicat: 07 feb. 2018, 16:17 Autor: madalina m. News 3

Un barbat care s-a intors de la munca in strainatate si-a prins sotia in pat cu amantul si a filmat totul.

Sotul a intrat in casa si si-a prins partenera in pat cu un alt barbat, asa ca a inceput sa filmeze totul. Mai calm decat ar fi fost oricine in aceasta situatie, sotul intors de la munca in strainatate a fost de acord sa asculte explicatiile.

In acele momente, insa, amantul care era dezbracat in pat, alaturi de sotia barbatului a simtit cum i se face rau si cateva secunde mai tarziu a cerut un pahar cu apa. In tot acest timp, sotia sta relaxata si mai are doar putin pana cand incepe sa rabufneasca.

sotie prinsa in pat cu amantul

Mai mult, sotul era proaspat intors din strainatate si din cate se pare muncise o perioada in Belgia. De asemenea, in timpul clipelor de amor cu care sotia sa s-a delectat in casa ar fi fost prezenti si copiii celor doi.

Intrebata daca stia ca el se va intoarce acasa, sotia raspunde cu foarte mult calm „Da, stiam”, dar nu pare in vreun fel afectata de faptul ca a fost gasita in pat cu un alt barbat.

Nu numai atat, cel care pare cu adevarat sa se simta vinovat de cele intamplate e amantul femeii, pe nume Costelus, care simte rapid cum i se face rau, asa ca cere un pahar cu apa. Pe tot parcursul filmuletului acesta e cel mai constient de cele intamplate si se asteapta sa isi primeasca pedeapsa.

Doar ca sotul inselat nu alege vreo clipa sa se razbune in fara camerei si cei doi amorezi par sa scape basma curata. „Stai acolo, nu pleci nicaieri”, ii spune el amantului care incearca sa se ridice si sa scape din situatia jenanta.

Cateva secunde mai tarziu sotul inselat pare insa sa se enerveze si isi sfatuieste sotia si pe amantul acesteia sa isi vada de treburile lor si sa se iubeasca in continuare. „Aici in fata mea!”, mai adauga barbatul furios.

La scurt timp imaginile au devenit virale, dupa ce au fost postate pe Facebook, iar peste trei mii de internauti au reactionat la cele vazute, distribuind filmuletul sau lasand comentarii pentru sotul inselat.

Publicat: 07 feb. 2018, 16:17 Autor: madalina m. News 3
Pe aceeași temă