Sora lui David Beckham este saraca lipita! Isi vinde lucrurile din casa pe net si traieste din ajutoare sociale in timp ce el are o avere de 400 de milioane de euro!

Publicat: 07 Jan. 2019, 15:08 Vedete

Fratele ei i-a cumparat o casa dar se pare ca asta nu a fost suficient ca sa o scoata din saracie.

Sora lui David Beckham este saraca lipita! Isi vinde lucrurile din casa pe net. Lynne Beckham este sora mai mare a lui David Beckham dar din pacate traieste intr-o saracie lucie si fostul fotbalist nu o mai ajuta cu bani.

Sora lui in varsta de 47 de ani a fost descoperita de jurnalistii din Anglia dupa ce a postat mai multe anunturi pe un site unde se vindeau lucruri folosite. Jucarii de copii, haine, ghete de fotbal si multe alte nimicuri au fost scoase la vanzare de sora celui care are o avere estimata la peste 400 de milioane de dolari.

Din cate se pare David Beckham si familia lui cunosc foarte bine situatia financiara in care se afla Lynee Beckham pentru ca sunt in relatii bune si vorbesc regulat la telefon. In trecut David a facut mai multe efoturi pentru a o ajuta pe sora lui cu bani dar se pare ca ea nu a reusit sa se redreseze financiar si traieste din ce in ce mai rau.

Continuarea articolului »

Publicat: 07 Jan. 2019, 15:08 Vedete
Pe aceeași temă