Beyonce a facut o noua nunta secreta cu Jay Z iar acum au aparut imaginile! Rochia ei de mireasa de 10.000 de dolari arata spectaculos! VIDEO

Publicat: 07 ian. 2019, 14:29 Autor: D. C. Vedete

Ceremonia a avut loc la 10 ani de la casatoria lor si a fost una pe cat de intima pe atat de extravaganta.

Beyonce a facut o noua nunta secreta cu Jay Z iar acum au aparut imaginile! Beyonce si Jay Z sunt extrem de secretosi cu viata lor persoanala dar la finalul anului au dezvaluit ceva ce aproape nimeni nu stia.

In 2018, dupa 10 ani de la casatoria lor au hotarat sa-si reinnoiasca juramintele intr-o ceremonie identica cu o nunta dar fara sa fie cunoscuta publicului larg. Imaginile au fost difuzate de cei doi intr-un filmulet postat pe Instagram cu o retrospectiva a tot ce a insemnat anul 2018 pentru ei.

Cei doi artisti au ales ca la 10 ani de la casatoria lor sa-si jure din nou dragoste vesnica. Amandoi s-au imbracat in alb iar imaginile au fost de-a dreptul impresionante. Beyonce a purtat o rochie care a costat peste 10.000 de dolari facuta de Galia Lahav, o rochie care a fost gandita ca un tribut pentru Regina Victoria iar corsetul este considerat o adevarata opera de arta.

Beyonce a facut o noua nunta secreta cu Jay Z iar acum au aparut imaginile!

Nici Jay Z nu a fost mai prejos, el alegand un costum alb imaculat si o pereche de ochelari care probabil ii ascundeau emotia din ochi. Voalul lui Beyonce se intindea pe cativa metri buni iar la ceremonie au participat doar familia si prietenii foarte apropiati. Desi a avut loc in vara lui 2018, pana in prezent nimeni nu a aflat nimic despre acest eveniment extrem de important pentru cei doi.

Beyonce si Jay Z au impreuna 3 copiii si sunt cuplul de artisti cel mai bine platiti din intreaga planeta. Cei doi au fost intotdeauna discreti cu viata lor privata, inclusiv in 2008, foarte putina lume a avut acces la nunta lor iar imaginile nu au fost vazute decat cu acordul lor.

Publicat: 07 ian. 2019, 14:29 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă