Soc in muzica populara! Celebra artista a divortat si s-a cuplat cu nasul ei de cununie. Toata Romania o cunoaste si ii stie cantecele

Publicat: 14 oct. 2019, 11:00 Autor: Loredana Ciao.ro

Poveste de dragoste mai ceva ca în filme! Atenție, nu e un scenariu de film, ci o întâmplare reală.

O artista a divortat si s-a cuplat cu nasul ei de cununie. Margareta Clipa, una dintre cele mai îndrăgite interprete de muzică populară, a povestit una dintre cele mai inedite întâmplări din viața ei, conform stirimondene.fanatik.ro.

Margareta Clipa se poate lăuda cu o poveste de viață care l-ar face invidios chiar și pe cel mai bun scenarist de la Hollywood.

Îndrăgita interpretă s-a căsătorit cu Gheorghe Cusiac, după ce bărbatul îi fusese în trecut naș de cununie.

O artista a divortat si s-a cuplat cu nasul ei de cununie

Prieteni din copilărie, cei doi s-au îndrăgostit nebunește când au ajuns la adolescență și, mai mult decât atât, la 20 de ani, erau gata să-și unească destinele. N-a fost să fie, pentru că actuala soacră s-a opus vehement și a încercat pe toate căile să-i despartă, după cum povestea solista de muzică populară într-un interviu acordat în urmă cu câțiva ani.

O artista a divortat si s-a cuplat cu nasul ei de cununie

„Ne-am fi căsătorit la 20 de ani, dar mama lui m-a întâlnit odată pe stradă şi mi-a spus: «Să-mi laşi băiatul în pace, că el e inginer!». Eu eram cântăreaţă, nu eram la nivelul la care şi-ar fi dorit mama lui”, s-a destăinuit Margareta Clipa la acea vreme, într-o emisiune TV.

Chiar dacă o luaseră pe alte căi, pierzându-și definitiv speranța că vor mai putea fi împreună, iată că destinul avea alte planuri pentru solista de muzica populară și cel care urma să-i devină partener de viață. S-au reîntâlnit chiar la nunta artistei cu primul său soț, eveniment la care Gheorghe Cusiac și soția sa de la acea vreme au participat în calitate de nași de cununie.

Realizând ulterior că sentimentele nu dispăruseră, cei doi au decis să se despartă de parteneri și, de îndată ce au finalizat procedurile de divorț, și-au putut uni destinele pentru a continua povestea de dragoste începută încă din adolescență.

„Am organizat totul în secret. Am făcut nuntă joia, ca ţiganii, că nu s-a putut altfel – sâmbătă aveam altă nuntă la care trebuia să mergem. Invitaţii au crezut că vin la ziua mea de naştere. Au rămas stupefiaţi când au aflat că ne-am căsătorit”, a povestit Margareta Clipa.

Publicat: 14 oct. 2019, 11:00 Autor: Loredana Ciao.ro
Pe aceeași temă