Margareta Clipa, despre modul în care și-a construit cariera în lumea folclorică: ”Talentul nu este suficient dacă nu muncești”

Publicat: 14 ian. 2021, 11:02 Autor: Andreea Voicu Vedete

Margareta Clipa este o artistă din zona folclorică foarte iubită de public. Are, cu adevărat, un har divin, așa cum mărturisește și ea în interviul acordat pentru Antena Stars.

Margareta Clipa a vorbit într-un interviu pentru Antena Stars despre parcursul carierei sale muzicale, făcând dezvăluiri pe care foarte puțini le cunosc despre artistă. Cântăreața care face parte din lumea folclorică mărturisește că a avut o copilărie foarte frumoasă, cu momente extraordinare, dar care au și maturizat-o în timp.

”Eu m-am bucurat de o copilărie foarte frumoasă, trăită la sat, cu animale, păsări, treabă la câmp. Așa am învățat să fac fața tuturor problemelor și când am dat de greutăți, n-am disperat”, a spus Margareta Clipa.

Pasiunea pentru muzică i-a fost stârnită de la 20 de ani, când a fost descoperită chiar de către unul dintre mentorii ei. Ulterior, a reușit să câștige primul concurs de muzică populară. De atunci s-a apucat serios de cântat și a reușit să își facă o carieră foarte frumoasă în industria muzicală.

”Pe vremea mea, la 20 de ani, am participat la un festival și am fost descoperită, care ulterior m-am recomandat unui ansamblu. Am câștigat un concurs pe regiunea Moldova, promiteam. Am făcut pași mici, dar siguri. Talentul este divin, un har cu care te naști, dar el trebuie dezvoltat. Talentul nu este suficient dacă nu muncești, dacă nu ești serios. În fiecare zi tu trebuie să te dezvolți, altfel te pierzi. Mulți cântă, dar nu fac performanța care să îi pună pe piață. Eu sunt o norocoasă, căci cel puțin o melodie de a mea se cântă des”, a mai adăugat artista.

Margareta Clipa, despre pandemia de coronavirus

Cântăreața mărturisește că este speriată de situația actuală în care ne aflăm, însă vom trece cu bine peste această perioadă.

”S-a terminat un an și avem speranță că 2021 va fi foarte bun. Viața este făcută și din bune și din rele. Sunt un om care radiază în jurul ei numai energie pozitivă, așa m-am născut, educația de acasă și-a pus amprenta asupra mea. Câte probleme am avut, eu m-am călit. Acest moment nu este atât de greu pe cât se spune, ne vom vaccina și vom trece și de această perioadă. Și-a pus amprenta asupra tuturor oamenilor de pe glob, dar va fi ca o amintire. A fost o încercare! Nu am nicio teamă, nu mi-e frică de Dumnezeu, eu mă rog la El și îi mulțumesc pentru tot ce îmi dăruiește”, a concluzionat aceasta, arată Spynews.

Sursă foto:

Publicat: 14 ian. 2021, 11:02 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă