SMS suspect in telefonul lui Gheorghe Dinca! E dovada ca facea trafic de carne vie?

Publicat: 04 Aug. 2019, 11:15 News 3

Detalii noi ies la iveala in cazul criminalului din Caracal care sustine ca le-a ucis pe Luiza si Alexandra, fete luate la ocazie.

A fost gasit un SMS suspect in telefonul lui Gheorghe Dinca. La perchezitii, politistii au gasit 3 telefoane mobile in casa lui. Aparatele sunt vechi, cu butoane, toate marci diferite. In unul din ele a fost gasit un SMS pe care l-a oferit publicului Andreea Sava, la ‘Descoperiti’.

Conform presei, mesajul ar putea reprezenta o alta dovada ca facea trafic de carne vie. ”Știm că fata este la tine. Eliberează fata!” scria în mesajul de pe telefon, potrivit antena3.ro.

SMS suspect in telefonul lui Gheorghe Dinca

”Putea să vină de la cineva din rețea sau putea să vină de la o autoritate (…) Au sfidat totul la vedere și e clar că e o protecție a acestor rețele care aduc mulți bani” consideră Norica Nicolai, avocat și fost procuror.

”Este foarte, foarte posibil să fie de la autorități” consideră avocatul Ingrid Mocanu.

Oasele gasite la Dinca, trimise la expertiza internationala

SMS suspect in telefonul lui Gheorghe Dinca! E dovada ca facea trafic de carne vie
SMS suspect in telefonul lui Gheorghe Dinca! E dovada ca facea trafic de carne vie

Alexandru Cumpănașu a anunțat că familia Alexandrei a acceptat expertiza internațională a oaselor găsite la domiciliul lui Gheorghe Dincă și despre care DIICOT a anunțat oficial că ele conțin ADN-ul minorei, potrivit analizei INML.

Reteaua de carne vie a lui Gheorghe Dinca e condusa de Tonel, din Caracal. De ce Alexandra a spus ca e in Bolt

„Minunati romani care ne sunteti alaturi, am vorbit cu parintii Alexandrei acum si au fost de acord sa facem o expertiză internațională a ramasitelor presupuse a fi ale Alexandrei!. #112vreausatraiesc. Pentru linistea sufleteasca a familiei si a tuturor si pentru aflarea adevarului”, a scris Alexandru Cumpănașu pe Facebook.

A treia victima a lui Gheorghe Dinca este o tanara de 17 ani? Ce au gasit in casa lui, dupa ce ar fi omorat-o in 2015

DIICOT a anunțat, oficial, că în urma analizelor INML a oaselor ridicate de la domiciliul lui Gheorghe Dincă, a rezultat profilul genetic al unei singure persoane, respectiv al Alexandrei Măceșanu.

Cum a ars cadavrul Alexandrei. Ce tehnica avea Gheorghe Dinca, criminalul din Caracal

Publicat: 04 Aug. 2019, 11:15 News 3
Pe aceeași temă