Smiley vrea s-o ceară de soție pe Gina Pistol? Artistul și-a dat de gol planurile

Publicat: 15 mart. 2021, 09:49 Autor: Andreea Voicu Vedete

Bat sau nu clopotele de nuntă pentru Smiley și Gina Pistol? Prezentatoarea TV a născut recent o fetiță sănătoasă, iar acum cei doi se bucură de noul rol: părinți!

Sunt împreună de mai bine de patru ani, însă abia acum un an au recunoscut public că formează un cuplu. Apoi, cei doi au făcut un anunț care a provocat bucurie enormă în rândul celor care îi urmăresc, dar și în rândul familiei: Ginuța a rămas gravidă, iar recent a adus pe lume o fetiță! Oficial, cei doi au devenit părinți, iar acest lucru îi unește și mai mult.

Însă, multe persoane se întreabă când și dacă se vor căsători Smiley și Gina Pistol. În ciuda faptului că parcă se pune o presiune pe ei când vine vorba despre mariaj, cei doi fac ce le dictează inima, iar Ginuța nu este deloc deranjată de faptul că la vârsta de 40 de ani nu a îmbrăcat rochia de mireasă. Deși, cei doi nu exclud o posibilă căsătorie, lucru pe care l-a și declarat Smiley în cadrul unui podcast: „Cu Gina Pistol nu a fost o dragoste la prima vedere… Nu exclud căsătoria”, arată Cancan.

Smiley stă acasă cu fetița lui și cu Gina

Smiley și-a închis programul până în vară, cel puțin. Va sta acasă cu Gina și fetița lor, dorește să se implice în creșterea micuței, să o ajute pe Gina. Amândoi au făcut și cursuri în acest sens, s-au documentat mult. Astfel, urgențele și le va rezolva de acasă, concerte nici nu se pune problema, nu numai că e pandemie, dar nu va accepta cântări în primele luni de viață ale fetiței, și nici la filmări sau să se implice în alte proiecte nu dorește să o facă. Casa și-au renovat-o, și-au redecorat-o în mare parte, au fost câteva luni de muncă acolo, dar au pus totul la punct cu puțin timp înainte ca Gina să nască”, susțin surse din anturajul celor doi proaspăt părinți.

Sursă foto: capturi video Youtube, arhivă Ciao

Publicat: 15 mart. 2021, 09:49 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă