Simona Halep ravneste la castigarea celui de-al 2 lea turneu de Mare Slem din cariera

Publicat: 24 May. 2019, 18:18 News 3
Simona Halep ravneste la castigarea celui de-al 2 lea turneu de Mare Slem din cariera

Pe 26 mai, debuteaza cel de-al doilea turneu de Mare Slem din acest an, si anume Roland Garros. Ca in fiecare an la startul acestei competitii extrem de importante la nivel international vor lua parte cei mai importanti jucatori de tenis din circuitul masculin si feminin.

Tara noastra, datorita progresului pe care l-a inregistrat in ultimii ani in ceea ce priveste performantele din tens, va avea la startul Roland Garros-ului 5 jucatori de tenis, 4 dintre acestia fiind din circuitul feminin si 1 din circuitul masculin.

Simona Halep ravneste la al 2 lea turneu de Mare Slem

Simona Halep ravneste la castigarea celui de-al 2 lea turneu de Mare Slem din cariera
Simona Halep ravneste la castigarea celui de-al 2 lea turneu de Mare Slem din cariera

Simona Halep, Irina Begu, Mihaela Buzarnescu si Sorana Carstea sunt cele 4 jucatoare din tara noastra care vor incerca sa ajunga intr-o faza cat mai avansata la acest turneu de Mare Slem.

Marius Copil este reprezentantul tarii noastre in turneul masculin si ne punem toate sperantele in el pentru accederea intr-o faza cat mai avansata a tuneului. Realistic vorbind, Simona Halep are cele mai mari sanse sa castige Roland Garros-ul, acest lucru datorandu-se urmatoarelor motive:

– Editia trecuta a acestui turneu de Mare Slem a fost castigata de catre Simona Halep, care a invins-o in finala turneului pe americanca Sloane Stephens cu scorul de 3 -6, 6 – 4, 6 -1. Nu doar faptul ca Simona Halep a castigat editia de anul trecut a acestui turneu de Mare Slem face ca jucatoarea din tara noastra sa fie principala favorita pentru castigarea editiei din acest an a Roland Garros-ului ci modul in care ea a jucat pe toata perioada turneului de anul trecut. Spre deosebire de anii trecuti, la editia de anul trecut a turneului de Mare Slem Roland Garros, Halep a demonstrat o stapanire de sine mult mai buna, o calitate a jocului mult imbunatatita si o rabdare mult mai mare.

– Pe langa editia de anul trecut pe care a castigat-o, Simona Halep a mai ajuns in 2 finale la acest turneu de Mare Slem ( in anul 2014 si 2017). Pe langa faptul ca editia de anul trecut a Roland Garros-ului a fost castigata de Simona Halep, aceasta a jucat si in finala turneului de Mare Slem U.S Open, editia 2018.

– Faptul ca zgura este suprafata de joc preferata de catre Simona Halep este un alt motiv pentru care jucatoarea din tara noastra este principala favorita pentru castigarea editiei de anul acesta a Roland Garros-ului.

–  Jocul prestat de catre Simona Halep in primele 5 luni ale acestui an este un alt motiv care ne face sa speram ca jucatoarea din tara noastra poate castiga din nou Roland Garros-ul.

Si specialistii din cadrul caselor de pariuri considera ca Simona Halep este principala favorita pentru castigarea Roland Garros-ului. La unibet.ro, una dintre cele mai importante case de pariuri sportive, Simona Halep este considerata principala favorita la castigarea trofeului, aceasta avand o cota de 5.50. Celorlalte jucatoare din tara noastra le-au fost acordate urmatoarele cote pentru castigarea acestui turneu de Mare Slem:

Mihaela Buzarnescu are o cota de 401.
Irina – Camelia Begu are o cota de 501.
Sorana Carstea are o cota de 701.

In ceea ce il priveste pe Marius Copil, cei de la unibet.ro ii ofera acestuia o cota de 1501 pentru castigarea editiei din acest an a turneului de Mare Slem, Roland Garros.

In concluzie, peste cateva zile incepe un spectacol sportiv care speram sa fie castigat de unul dintre jucatorii nostri de tenis, Simona Halep avand cele mai mari sanse in acest sens.

Publicat: 24 May. 2019, 18:18 News 3
Pe aceeași temă