Si-a batut iubita cu un ciocan pentru parola de pe Facebook a fetei! Tanarul a torturat-o ore in sir

Publicat: 18 Aug. 2019, 09:45 Ciao.ro

Tanarul risca foarte multi ani de inchisoare. Acesta a fost prins dupa ce si-a batut iubita in ultimul hal, dintr-un motiv aberant.

Si-a batut iubita cu un ciocan pentru parola de pe Facebook. Cand fata a refuzat sa ii impartaseasca lui Oscar Blackall respectiva parola, parca a luat-o razna. In varsta de 20 de ani, acesta aproape a ucis-o pe cea pe care o iubea.

Tanarul cu o minte bolnava si-a lovit iubita pe nume Alyshia Connorton de cateva ori cu un ciocan. Dupa ce fata a refuzat sa ii spuna parola ei de pe Facebook, el a trantit-o la pamant si a torturat-o foarte mult timp. Bataie la festival! Tinerii si-au impartit pumni si picioare, minute bune

Si-a batut iubita pentru parola de pe Facebook

Si-a batut iubita cu un ciocan pentru parola de pe Facebook a fetei

Cazul foarte socant s-a petrecut de curand in Marea Britanie. Tanarul si-a lovit iubita cu un ciocan pentru ca fata n-a vrut sa ii dea parola pentru contul ei de pe Facebook. Se pare ca el i-a distrus acesteia si laptopul, in urma crizelor de gelozie pe care le avea.

Totodata, Oscar Blackall a plans in fata judecatorului si a instantei de judecata. El devenise obsedat de Alyshia Connorton si dorea tot timpul sa stie unde e iubita sa, dar si ce face. Pentru ca si-a pierdut cumpatul, el a luat-o razna si din senin a inceput sa distruga tot din jur.

Motivul ar fi fost ca tanara a decis sa se uite de una singura la un film, intr-o alta camera, fara Oscar. De aceea, el i-a facut tandari computerul. Judecatoarea Emma Nott, de la Curtea Coroanei, a relatat cum agresorul a luat un ciocan si a lovit-o pe tanara cu putere, ca sa obtina parola de la contul ei de Facebook.

„I-ai cerut de fiecare data sa se conecteze la Facebook pentru a-i monitoriza fiecare pas. De fiecare data, tu ai lovit-o mai tare, deoarece nu a dat curs cererii tale. Ai lovit-o si cand era pe jos. Ai torturat-o si ti-a oferit datele contului, tu i-ai dat drumul, dar din nefericire pentru tine, ai venit sa o ameninti la locul ei de munca, unde ai fost arestat. Chiar daca nu i-ai provocat fracturi, i-ai provocat multe leziuni cu ciocanul, ai invinetit-o”, a fost declaratia judecatoarei Emma Nott.

Tanarul a ispasit deja 55 de zile in custodia politiei si ranile pe care i le-a provocat tinerei nu au fost unele fatale. Atacul cu cioanul a fost urmat de numeroase alte lovituri cu piciorul, cand tanara se afla la pamant. Oscar Blackall a primit 16 luni de inchisoare, dar si un ordin de restrictie de cinci ani. Nu va mai avea voie sa se apropie de fosta lui iubita.

sursa: metro.co.uk

Publicat: 18 Aug. 2019, 09:45 Ciao.ro
Pe aceeași temă