Ce au descoperit anchetatorii intr-o groapa de langa casa lui Gheorghe Dinca: „S-a vazut ca vegetatia nu crestea. Am avut surpriza..”

Publicat: 16 Aug. 2019, 11:02 News 3
Ce au descoperit anchetatorii intr-o groapa de langa casa lui Gheorghe Dinca: „S-a vazut ca vegetatia nu crestea. Am avut surpriza..”

Cercetarile la ”Casa groazei” din Caracal continua, iar anchetatorii incearca sa descopere noi probe care sa demonstreze activitatile criminale ale lui Gheorghe Dinca.

Pe langa mizeria stransa in cantitati uriase, specialistii descopera gropi in care au fost aruncate diverse obiecte. Una dintre ipoteze este si aceea conform careia Dinca ar fi premeditat transformarea curtii sale si a imprejurimilor intr-o adevarata groapa de gunoi, tocmai pentru a ingreuna eventuale cercetari.

Avocatul familiei Melencu, Tonel Pop, cel care asista la cercetarile efectuate in timpul aceste anchete complicate, apune ca nu au fost gasite probe care sa reliefeze ADN-ul Luizei, cea care a disparut de 4 luni.

„In prezent nu avem numai probele privind ADN-ul Alexandrei. Nu au fost gasite probe care sa arate ADN –ul Luizei. Referitor la faptul ca a indicat el sa se sape intr-o groapa de gunoi, nu stiu daca era o groapa de gunoi sau un loc un de a dus el diverse lucruri. Nu a indicat el. Nici macar nu este in curtea casei sale, ci in zona corturilor amplasate de anchetatori”, a declarat avocatul familiei Melencu, Tonel Pop.

”Am avut surpriza…”

 

Anchetatorii au observat o portiune de pamant unde nu crestea vegetatia, ceea ce i-a intrigat, motiv pentru care au sapat imediat acolo. Au avut surpriza sa constate ca Gheorghe Dinca aruncase acolo tot felul de obiecte.

”S-a inceput sa se sape acolo, erau indicii prin faptul ca nu crestea vegetatie in zona. Au fost luate cu mana diverse pietroaie, s-a vazut ca vegetatia nu crestea. Am avut surpriza ca acolo atunci cand s-a sapat sa se dea de foarte multe deseuri. Era o groapa de deseuri, plastic, carpe, bucati de asfalt pe care le-a adunat de undeva si le-a pus acolo”, a declarat Tonel Pop in cadrul unei emisiuni TV.

Anchetatorii continua cercetarile la locuinta lui Gheorghe Dinca din Caracal. A fost o noua zi in care s-au facut cercetari de amploare, sustine Romania TV.

In curte sunt foarte multe marcaje de probe, amplasate de oamenii legii. Anchetatorii au spart mai multe ziduri si au facut diverse sapaturi. De altfel, mai multe camioane de gunoaie au fost scoase din gospodaria suspectului.

Anchetatorilor le este acum mult mai usor pentru a gasi noi probe si pentru a-si desfasura cercetarea la fata locului.

Vegetatia a fost taiata, iar gunoaiele au fost scoase din curtea cercetata de anchetatori.

Ce au descoperit anchetatorii

Mai mult, astazi a fost adus un robot care a radiografiat terenul. Exista suspiciunea ca mai multe probe au fost ingropate de catre Gheorghe Dinca.

Tuneluri si camere secrete au fost descoperite de anchetatori pe proprietatea lui Dinca. De asemenea, zeci de bidoane cu ulei, bucati de asfalt si carpe au fost gasite ingropate in pamant in curtea acestuia, sustin surse citate de Romania TV.

Publicat: 16 Aug. 2019, 11:02 News 3
Pe aceeași temă