Gheroghe Dinca a mai facut o victima! A recunoscut in fata anchetatorilor

Publicat: 16 Aug. 2019, 12:04 News 1
Gheroghe Dinca a mai facut o victima! A recunoscut in fata anchetatorilor

Monstrul Gheorghe Dinca a recunoscut inca un viol. Mai mult, individul a marturisit si cine este victima. Totul s-a aflat acum.

Criminalul din Caracal le-a spus ofiterilor care l-au interogat ca a abuzat sexual o femeie de 49 de ani, chiar in casa lui.

Dinca a recunoscut ca a ademenit-o in curte sub pretextul ca va primi de lucru, insa acesta a profitat de ea. Femeia a fost cautata de politisti, iar aceasta le-a povestit totul. In cursul zilei de marti, femeua a mers si a depus o plangere penala.

Dupa aceste dezvaluiri facute de Gheorghe Dinca, femeia a fost cautata de politie, a confirmat cele sustinute de barbat si le-a spus autoritatilor ca nu a depus plangere pentru ca i-a fost frica. Femeia a depus reclamatia marti, anunta Digi24.

Anchetatorii au inceput sa sape in curtea lui Gheorghe Dinca, monstrul din Caracal care a marturisit ca a rapit si omorat doua eleve. Terenul care trebuie cercetat se intinde pe mai mult de doua mii de metri, iar descoperirile ar putea pune investigatia pe noi piste.

Publicat: 16 Aug. 2019, 12:04 News 1
Pe aceeași temă