Serialul Vlad, sezonul 2, revine in septembrie! Pe ce data va fi difuzat primul episod la ProTV

Publicat: 31 Aug. 2019, 18:30 Vedete

Serialul foarte indragit de catre publicul din Romania va reveni pe micile ecrane, in luna septembrie!

Serialul Vlad, sezonul 2, revine in luna septembrie din 2019! Telespectatorii se vor bucura in mod cert de aceasta veste, pentru ca e una dintre cele mai aclamate productii romanesti. Productia va putea fi urmarita, la fel ca primul sezon, pe postul ProTV.

Fanii „Vlad” pot urmari noile episoade chiar de la inceputul lunii viitoare! Serialul este programat sa fie difuzat incepand cu 9 septembrie 2019. Totodata, va fi difuzat de la ora 20:30, fiind urmat si de noul sezon din MasterChef, care debuteaza de la 22:30.

Serialul Vlad, sezonul 2 revine la ProTV!

Serialul Vlad, sezonul 2, revine in septembrie!

Continuarea povestii din serialul „Vlad” este asteptata cu nerabdare de catre fanii acestei productii de la ProTV. Si regizorul este la fel de nerabdator sa vada cum vor reactiona telespectatorii, atunci cand vor fi suprinsi de noi intrigi. De asemenea, sezonul al doilea va fi cu mult mai intens, fata de primul.

Serialul Vlad. Cine este Stefan Dragomir, personajul negativ din productia PRO TV

Va creste in mod semnificativ si dinamica personajelor, pentru ca vor aparea unele noi, iar fiecare situatie va deveni din ce in ce mai complicata. Si povestea triunghiului amoros in care este Vlad implicat va continua. El va fi pus intr-o noua pozitie, cea de protector, odata cu aparitia Deliei si a Iuliei. Personajul principal nu va mai urmari doar razbunarea proprie, ci si pe cea a lui Cezar sau a Deliei.

„Primele 13 episoade au fost un fel de prolog, un inceput pentru o poveste de dragoste si razbunare mult mai complicata decat s-ar crede. Ma bucur ca Vlad se intoarce cu sezonul 2 si sunt nerabdator pentru reactiile telespectatorilor.

Sezonul acesta este mult mai intens, avem mai multa actiune, mai multa dragoste, mai mult suspans. Este foarte multa munca in spatele camerelor, dar in momentul in care vedem rezultatele, realizam ca tot efortul depus a dat roade.

Ne bucuram nespus ca sezonul 2 vine cu noutati in distributia noastra, cum ar fi Elvira Deatcu si Anda Sarbei, care joaca roluri cheie in povestea lui Vlad. De asemenea, Anghel Damian, care a trecut si la masa de scris si este scenarist in noul sezon”, a marturisit regizorul Jesus del Cerro.

Adrian Nartea, protagonistul serialului Vlad, are o sotie superba

sursa: adevarul.ro

Publicat: 31 Aug. 2019, 18:30 Vedete
Pe aceeași temă