Actrita Elvira Deatcu revine pe micul ecran. In ce super productie o vom vedea

Publicat: 17 iun. 2019, 11:09 Autor: Simona Vedete

Vesti bune pentru iubitorii de filme. Una din cele mai indragite actrite din Romania va juca intr-un serial produs de Pro TV.

Actrita Elvira Deatcu revine pe micul ecran. Astfel, actrita va juca in productia „Vlad”, unde din toamna va interpreta rolul Deliei, fiind partenera lui Cezar, o femeie superba, desteapta, eleganta, diplomata si extrem de puternica.

Insa este si periculoasa iar la nevoie stie sa foloseasca o arma pentru a-i apara pe cei dragi. Cu siguranta va fi un personaj spumos, care va avea multe de oferit.

Actrita Elvira Deatcu revine pe micul ecran

Actrita Elvira Deatcu revine pe micul ecran

Delia este cea care l-a ajutat pe Vlad atunci cand aceasta a evadat si ea i-a oferit o alta identitate. Iar acum, Delia reaparae in viata lui insa cu aceasta ocazie ea este cea care are nevoie de ajutorul lui.

Se pare ca trebuie sa-si protejeze fiica cu orice pret iar Vlad este singurul care o poate ajuta. Va fi un personaj cheie in noul sezon, unde razbunarea va fi la cote maxime.

„Foarte mulți oameni din echipa mare și minunată a acestui serial îmi sunt aproape de suflet, pentru că îi cunoșteam bine și am mai lucrat împreună. A fost ca o întoarcere acasă pentru mine. Am fost primită cu brațele deschise, la propriu și la figurat.

Sunt onorată că fac parte dintr-un proiect excepțional, din toate punctele de vedere. Am avut deja câteva zile de filmare. Se muncește într-un ritm nebunesc, dar cu multă placere și profesionalism.

Nu vreau să dezvălui foarte multe despre personajul meu, dar îmi doresc ca acesta să relaționeze cu cât mai multe dintre caracterele din scenariu, pentru ca eu să am ocazia să filmez cu toți actorii din această distribuție, pe care-i prețuiesc și-i admir. Sper să ne fie bine împreună, spre bucuria noastră și a celor care ne vor urmări” a spus Elvira Deatcu, potrivit Libertatea.

Publicat: 17 iun. 2019, 11:09 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă