Marturii bomba in dosarul crimelor din Caracal! „Sefii Politiei Caracal anuntau infractorii inainte de interventii!”

Publicat: 13 Aug. 2019, 12:39 Ciao.ro

Pe zi ce trece lucrurile devin tot mai complicate in ancheta crimelor din Caracal. Procurorii nu fac progrese semnificative in descoperirea victimelor, dar apar noi marturii care incrimineaza autoritatile locale.

„Sefii Politiei Caracal anuntau infractorii inainte de interventii!” Remus Radoi, un controversat om de afaceri din Caracal, a facut astazi o serie de declaratii care s-ar putea sa complice foarte mult ancheta din Caracal.

Din cate se pare, patronul firmei de paza din localitate, la care au apelat autoritatile atunci cand au inceput sa caute intradevar masina care a rapit-o pe Alexandra da astazi vina in totalitate pe Politie pentru cele intamplate. El a fost audiat astazi in dosar acolo unde va da explicatii despre modul in care autoritatile au „apelat” la el si ce a facut el in aceast proces de cautare al Alexandrei. Din cate se pare aceasta ar fi stiut modul in care actioneaza politia din Caracal dupa ce in trecut intr-un caz in care era implicat chiar el s-a dovedit ca politia oferea informatii infractorilor iar acestea se intorceau impotriva lui, cel care depunea plangerile.

„Am lăsat şi un memoriu care a fost direcţionat către DGIPI. Adică l-am lăsat la DGIPI pentru a investiga dacă datele oferite de mine se verifică. L-am dus la DGIPI, care a trimis un comunicat înapoi către MAI prin care spune că ceea ce eu arătam este adevărat. Arătam că în cadrul acelui dosar în care a fost anchetat grupul infracţional au fost nişte nereguli, de la faptul că nu au existat interceptări aşa cum trebuia, pe o perioadă bună de timp, la faptul că s-a omis sau nu s-au audiat anumite victime sau faptul că s-au audiat în aceeaşi clădire cu infractorii sau faptul că cu o săptămână înainte infractorii ştiau că va urma percheziţia sau faptul că unii dintre infractori au afirmat că au legătură directă în DIICOT şi dovada clară că a sunat şi un lucrător în DIICOT, care l-a informat că e în dosar şi va urma şi o percheziţie”, a declarat Remus Rădoi, care are afaceri în domeniul pazei în Caracal.

„Sefii Politiei Caracal anuntau infractorii inainte de interventii!”

„Domnul procuror mi-a spus că există probe suficiente şi vor fi arestate 10 persoane şi nu s-a mai întâmplat, dar şi faptul că în urma informării mele cu privire la acest clan, respectiv a informării conducerii Poliţiei Caracal, conducerea Poliţiei Caracal a sunat pe liderul grupării şi l-a informat mot-a-mot, reproducându-i toate cuvintele despre ceea ce eu spusesem. Adjunctul Poliţiei Caracal a fost informat de mine telefonic şi apoi fizic faţă în faţă despre faptul că gruparea este într-un local având asupra lor tot felul de arme albe şi urma să descindă în local. Am informat despre asta şi am cerut măsuri pentru a-i surprinde şi rezultatul a fost acela că şeful clanului a fost sunat şi i s-a spus că o să vină şi o să descindă acolo. Şeful clanului m-a sunat pe mine şi mi-a spus că sunt un prost că tot ceea ce fac ajunge mai devreme sau mai târziu la ei şi că mai bine aş face ca în seara respectivă să trimit paza acasă şi să îi las”, a afirmat Remus Rădoi.

In cazul disparitiei Alexandrei, adjunctul IPJ Olt, Nicolae Alexe i-a cerut lui Remus Radoi ajutorul in gasirea masinii suspectului. Acesta prin intermediul agentilor de paza pe care ii avea in tot orasul ar fi putut obtine mai rapid indicii despre cine este si unde se afla soferul autoturismului. Chiar si in aceasta situatie autoritatile n-au reusit sa-l opreasca la timp pe Gheorghe Dinca din a o ucide pe Alexandra.

Publicat: 13 Aug. 2019, 12:39 Ciao.ro
Pe aceeași temă