Noi imagini din ancheta de la Caracal. Procurorii au inceput sapaturile in curtea lui Gheorghe Dinca! Ce au scos din pamant

Publicat: 13 Aug. 2019, 12:28 Ciao.ro

Continua cercetarile la Casa Groazei din Caracal. Oamenii legii vor aduce aparatura speciala la casa lui Gheorghe Dinca, cu care vor scana solul pana la patru metri adancime.

Noi imagini din ancheta Caracal

Gheorghe Dinca, atitudine socanta in fata anchetatorilor

Noi imagini din ancheta Caracal. Anchetatorii vor curata curtea inculpatului Dinca pentru ca miercuri sa fie adus un scanner care va verifica centimetru cu centimetru ce se afla sub pamant si daca Gheorghe Dinca a ascuns ceva in gropile betonate.

Dupa acest pas, achetatorii vor decide dacă este necesar sa sparga cimentul sau nu, conform antena3.ro

Intre timp, familia Alexandrei a angajat o echipa privata de investigatori pentru a face lumina in cazul disparitiei fiicei lor.

S-au reluat cercetarile la „casa groazei” din Caracal. Anchetatorii incearca sa curete zona pentru a decide daca vor sparge sau nu gropile de ciment, cu un exacavator.

Moment important in ancheta crimelor de la Caracal. Anchetatorii au inceput sa curete „curtea ororilor” pentru ca maine sa fie adus un scanner care va verifica centimetru cu centimetru ce se afla sub pamant.

Publicat: 13 Aug. 2019, 12:28 Ciao.ro
Pe aceeași temă