Se efectueaza noi cercetari in cazul crimelor din Caracal. Anchetatoii cauta telefonul Luizei intr-un lan de floarea-soarelui

Publicat: 05 aug. 2019, 13:27 Autor: Simona Ciao.ro
Se efectueaza noi cercetari in cazul crimelor din Caracal. Anchetatoii cauta telefonul Luizei intr-un lan de floarea-soarelui

In acel loc criminalul din Caracal sustine ca a aruncat telefonul Luizei, dupa ce a rapit-o.

Se efectueaza noi cercetari in cazul crimelor din Caracal. Dupa ce 60 de politisti si ofiteri au mers la ‘casa groazei’ din Caracal pentru a face sapaturi si cautari, acum urmeaza o noua etapa.

Anchetatorii fac din nou cautari in lanul de floarea soarelui, cautand telefonul Luizei, unde Gheorghe Dinca sustine ca l-a aruncat, dupa ce a rapit-o pe adolescenta.

Se efectueaza noi cercetari in cazul crimelor din Caracal

Ale cui sunt hainele de pe camp, ridicate din Caracal

Politistii au mers cu detectoare de metal in speranta ca vor descoperi mobilul fetei cat mai curand.

Gheorghe Dinca are profilul unui criminal monstruos. Asta reiese din informatiile in cazul crimelor din Caracal

Informatiile macabre iesite la iveala in dosarul crimelor din Caracal demonstreaza ca acesta are un profil psihologic al unui criminal monstruos. Martorii ororilor sale au vorit despre comportamentul si temperamentul acestuia si spun ca separarea de sotie a intervenit in urma violentelor. In plus, nu este exclus sa-si fi abuzat propria fiica.

In cadrul ultimelor audieri, Dinca nu a dat informatii concrete despre locul in care a ascuns trupurile victimelor sale, insa dupa scurt timp le-a spus anchetatorilor ca este obosit si vrea sa fie lasat in pace.

In plus, suspectul pare sa-i tina pe anchetatori departe de locul unde a ascuns trupul victimei Luiza, si spune ca nu-si mai aminteste unde s-a intamplat asta fiindca era intuneric afara.

„Era noapte, în faţa mea o întindere mare de apă. Se vedeau luminile unui oraş mare în departe, nu mai ţin minte, Corabia sau Turnu Măgurele, era întuneric beznă. Nu mai ţin minte unde am făcut stânga, unde am făcut dreapta.

Am ocolit localitaţile şi am mers numai pe câmp, de teamă să nu mă oprească poliţia la vreun control în trafic. Nu mă mai întrebaţi, eu am recunosct fapta şi nu mă mai obosiţi, mă stresaţi şi mă plimbaţi atâta vreme cât eu am recunoscut”, a spus Dinca, potrivit Antena3.

Publicat: 05 aug. 2019, 13:27 Autor: Simona Ciao.ro
Pe aceeași temă