Victoria’s Secret angajeaza primul model transgender. Asa arata in lenjerie intima

Publicat: 05 Aug. 2019, 11:39 Vedete

Valentina Sampaio este primul model transgender care se alatura brandului de lenjerie intima Victoria's Secret.

Victoria’s Secret angajeaza primul model transgender. Tanara in varsta de 22 de ani a facut chiar ea anuntul, pe Instagram, dupa ce a publicat o imagine si un video din culisele unei sedinte foto. ‘Nu in cetati sa visati’, a scris manechinul. alaturi de hastagurile ‘campaign’, ‘vspink’ si ‘diversity’.

Un mesaj salutat de fani si de mai multe celebritati, intre care Laverne Cox, actrita americana transgen, militanta pentru cauza LGBT. Din mesajul manechinului, oamenii au inteles imediat ca Valentina Sampaio va lua parte la o campanie a brandului de lenjerie intima. ‘Primul fotomodel transgen care lucreaza cu VS! Asta ma face foarte fericita!’, a scris modelul Victoria’s Secret Lais Ribeiro pe Twitter.

Victoria's Secret angajeaza primul model transgender. Asa arata in lenjerie intima

Victoria’s Secret angajeaza primul model transgender

Intr-un interviu acordat pentru Vogue in noiembrie 2018, Ed Razek, directorul departamentului de marketing al companiei mama Victoria’s Secret, a facut o serie de declaratii controversate cu privire la manechinele supra-ponderale si transgene, care, potrivit lui, nu au ce cauta la Victoria’s Secret. ‘Nu. Nu cred ca ar trebui sa facem asta. De ce nu? Pentru ca show-ul este o fantezie. Este un produs de divertisment special de 42 de minute’, a declarat Razek.

 

View this post on Instagram

 

Italy makes me Happy😃🇮🇹🐠 Me cerco dessa energia que o azul traz. 💙 #mar #sol #azul #happy #photooftheday #goodvibes #mermaid #sun #summer #italy #life #biquini #shine #vstorm #valentinasampaio #bomdiabrasilboatardeitalia

A post shared by Valentina Sampaio (@valentts) on

In februarie 2017, Sampaio devine oficial primul manechin transgen care a aparut pe coperta revistei Vogue, Vogue Paris. Apoi a aparut in Vogue Brazilia si Vogue Germania. Valentina Sampaio a devenit cunoscuta in 2016, cand a fost primul manechin transgen care a pozat pentru L’Oreal Paris, aminteste Daily Mail. In acelasi an, tanara si-a facut debutul pe podiumurile de la Saptamana Modei de la Sao Paulo.

Publicat: 05 Aug. 2019, 11:39 Vedete
Pe aceeași temă