Misterul se adanceste! Imaginile care au dat speranta familiei Luizei

Publicat: 05 Aug. 2019, 10:03 General
Misterul se adanceste! Imaginile care au dat speranta familiei Luizei

Imaginile au fost inregistrate la un mall din Craiova. Familia Luizei a fost chemata la politie pe 19 aprilie pentru a o recunoaste.

Sora, cumantul si bunicul Luizei au fost la vizionare si au recunoscut-o in aceste imagini, insa mama fetei a spus ca persoana din imagini nu este fiica ei.

Alexandra Mihaela Macesanu, in varsta de 15 ani, a fost data disparuta miercuri. Joi, fata a sunat la ora 11.00, de trei ori la serviciul de urgenta 112, anuntand ca este sechestrata. STS nu a reusit sa transmita insa o locatie exacta, ci o arie de cautare. Abia la 19 ore de la aceste apeluri politistii au intrat in casa principalului suspect, asteptand mandatul de perchezitie. Politistii se tem ca si Luiza, tanara a disparut in luna aprilie, tot in Caracal, a fost victima fostului mecanic auto.

Mama Mihaelei Luiza Melencu a povestit ca fata isi dorea foarte mult o pereche de pantofi, asa ca a plecat la banca sa scoata banutii pentru ei. „Nu stiu nimic. Noi i-am trimis bani din Anglia, dar era inchis la MoneyGram. Erau pentru o pereche de adidasi. Nu i-a putut scoate si i-am scos noi cand am venit in tara. Am fost ieri la familia Alexandrei. Ei cel putin au o certitudine, dar noi nu stim absolut nimic in privinta Luizei”, a spus mama fetei pentru Antena 3.

Misterul se adanceste in cazul crimelor de la Caracal. Expertiza cu care a iesit INML este contestata de unchiul fetei, Alexandru Cumpanasu. Chiar si expertii au semne de intrebare in legatura cu rapoartele publice. Criminologul Dan Antonescu spune ca e greu de inteles cum de bijuteriile fetei au fost gasite intacte, in timp ce resturile corpului Alexandrei s-au transformat in cenusa, asa cum se zice.

Publicat: 05 Aug. 2019, 10:03 General
Pe aceeași temă