Cum a aflat mama lui Marcel Toader ca fiul ei a decedat: „L-am sunat si n-a raspuns…”

Publicat: 05 Aug. 2019, 11:42 News 3
Cum a aflat mama lui Marcel Toader ca fiul ei a decedat: „L-am sunat si n-a raspuns…”

Vestea mortii lui Marcel Toader a intristat intreaga tara si a luat prin surprindere pe toata lumea.

Cum a aflat mama lui Marcel Toader ca fiul ei a decedat. Radita, mama cunoscutului om de afaceri, a spus pentru spynews.ro ca a aflat de la o nepoata ca fiul ei s-a stins din viata. Femeia a dezvaluit cand a vorbit pentru ultima oara cu el.

„Duminica trecută l-am văzut ultima oară. Și tocmai voiam să-l sun. Eu sunam numai seara. Mi-am curățat unghiile și mi-am zis să îl sun. Și m-a sunat o nepoată să îmi spună că vorbește lumea că a murit Marcel. Eu am zis că mai glumește.

Cum a aflat mama lui Marcel Toader ca fiul ei a decedat

L-am sunat și n-a răspuns… …Ultima oară când am vorbit, mi-a zis că totul era bine și să nu-i duc grija. Mi-a zis că era obosit că a lucrat la o piscină și era soare” a spus mama lui Marcel Toader.

Mama acestuia a mai spus ca trupul neinsufletit al baiatului ei va fi dus la Constanta marti, iar inmormantarea va avea loc la Cumpana: „Maine il scoate de la autopsie si il duce ori la o biserica, ori la o capela. Si marti venim cu el aici, la Constanta. Il ducem la Cumpana. A avut aceeasi soarta ca tatal lui”, a spus mama lui Marcel Toader.

Ce probleme de sanatate i-au curmat moartea lui Marcel Toader

Fostul sot al Mariei Constantin si Gabrielei Cristea a incetat in urma cu doua zile, la 3 august 2019. A suferit un infarct la 56 de ani. A fost un jucator de rugby si un cunoscut om de afaceri. Marcel Toader a fost casatorit de sase ori. Cele mai cunoscute sotii ale sale sunt Gabriela Cristea, Maria Constantin sau Anamaria Ferentz.

In ultimele luni, Marcel Toader avea probleme financiare. A marturisit ca are prieteni care ii datoreaza sume uriase de banii. Conform presei, avea de recuperat 50.000 de euro, bani pe care i-ar fi imprumutat unor apropiati. Din cauza ca nu mai avea bani, s-a apucat de reconditionat piscine.

Publicat: 05 Aug. 2019, 11:42 News 3
Pe aceeași temă