Scandal monstru la ”Bravo, ai stil”! Ce acuzații grave i se aduc Ralucăi Dumitru

Publicat: 11 ian. 2022, 10:23 Autor: Maria Apostol Vedete

Concurentele de la ”Bravo, ai stil!” nu se dezmint de controverse! O nouă dispută ar fi agitat spiritele în culisele show-ului de modă de la la Kanal D. Potrivit unor surse apropiate emisiunii “Bravo, ai stil!”, între ambițioasele concurente ar fi apărut un nou motiv de ceartă.

Totul ar fi început după ce, în mediul online, fanii emisiunii ar fi „sesizat” că una dintre concurente, mai exact Raluca Dumitru, ar fi apelat la un artificiu binecunoscut în mediul virtual. Astfel, ea și-ar fi sporit numărul de aprecieri la pozele pe care le postează pe Instagram.

“E atmosfera încinsă în culise după emisiune. Totul a pornit din online, acolo unde au existat mai multe discuții despre faptul că ea (Raluca Dumitru, n.r.) și-a cumpărat like-uri. Tot mai numeroase voci au afirmat că multe dintre conturile care-i apreciază pozele de pe Instagram sunt false. De aici și tensiunile dintre concurente”, au declarat surse din interior. Mai multe detalii, pe CANCAN.RO.

Ralucăi Dumitru i-au ”explodat” silicoanele!

După ce s-a întors dintr-o vacanță de vis, Raluca Dumitru a ajuns direct la medic din cauza unor probleme cu implanturile.

Aveam dureri, dar mai ușoare, încă de anul trecut, de prin vară. Am mers la medic, mi-a făcut un RMN, mi-a spus să revin după câteva luni la un nou control. Știam că, deja, implanturile mamare ale mele, care aveau 13 ani, sunt, să zic așa, expirate, dar cum mă dureau puțin și rar, am crezut că totul va fi ok”, a spus Raluca Dumitru.

Din păcate, problemele ei s-au agravat. Și, mai mult chiar, au făcut-o pe frumoasa brunetă să nu mai reziste din cauza durerilor cumplite, Raluca Dimitru ajungând speriată la medic, din nou.

Am mers din nou la medic, mi s-a mai făcut un RMN și mi-au spus că implantul mamar e spart, că a explodat practic. Nu mai puteam, aveam dureri groaznice după ce s-a spart implantul cu silicon, așa că, imediat, am mers la chirurg”, a mai declarat vedeta.

Între timp ea s-a operat și a schimbat implanturile cu unele mai mari.

 

Publicat: 11 ian. 2022, 10:23 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă