Gina Chirilă, iubita lui Bogdan Vlădău, a născut. Prima imagine cu bebelușul

Publicat: 27 May. 2020, 10:42 Vedete

Fericire mare în familia lui Bogdan Vlădău! Iubita lui, Gina Chirilă, a născut și a postat pe instastory prima imagine cu bebelușul!

Gina Chirilă și Bogdan Vlădău au devenit părinți de fetiță! Micuța, care se numește Katia, este sănătoasă și a primit nota 10 la naștere. Mai mult decât atât, concurenta de la ”Bravo, ai stil! Celebrities” a postat pe internet prima imagine cu bebelușul, scriind în dreptul acesteia: ”Atât”. Puțini știu că Gina Chirilă a avut o sarcină ușoară, fiind norocoasă din acest punct de vedere! A luat puțin în greutate și nu prea a avut pofte mari!

”Mă întreabă multă lume zilele astea dacă nu îmi este frică să nasc pe vreme de pandemie…am sa va răspund aici și sper să vă motivez cumva și să vă conving in același timp cât de important este sa stam in izolare, sa fim înțelegători, selectivi și receptivi la informațiile din jurul nostru! Aleg sa nu îmi fie frica, ci sa respect măsurile pe care fiecare dintre noi trebuie sa le urmeze(gravida sau nu) pentru a trece cu bine prin aceasta perioada. Așa ca apelez la voi, la înțelegerea voastră in ceea ce privește importantă normelor de igiena și izolare din aceasta perioada, pentru a ieși învingători, educați, liniștiti și de ce nu, mai buni din aceasta experiența”, relata Gina înainte să devină mamă, potrivit Wowbiz.

În luna decembrie a anului trecut, Gina Chirila anunța că este gravidă

Anul trecut, în luna decembrie, Gina și Bogdan făceau anunțul mult așteptat: familia se va mări! Gina a născut recent o fetiță sănătoasă, iar părinții sunt extrem de fericiți!

Bogdan Vlădău și partenera lui s-au bucurat de atenție și iubire din partea celor dragi, mai ales că Gina era însărcinată. „Îmi doresc să învăţ lucruri în fiecare zi, să mă dezvolt, cred că tot timpul se poate mai bine şi trebuie să înveţi în fiecare zi, să ştii că poţi mai mult. Îmi doresc să fiu fericită alături de el, cine ştie, poate facem copii. Îmi doresc să fiu şi mămică”, spunea, anul trecut, Gina Chirilă.

„Chiar doream să văd dacă spui că îţi doreşti să fii şi mămică! Eu îmi doresc să fii şi mămică”, a completat-o atunci Bogdan Vlădău.

Publicat: 27 May. 2020, 10:42 Vedete
Pe aceeași temă