Scandal între divele de la Bravo ai stil! Maria Ilioiu a jignit-o pe „rivala” sa Raluca Tănase. Cum a reacţionat artista

Publicat: 04 Feb. 2020, 15:21 News

Spiritele sunt mai încinse ca niciodată la „Bravo, ai stil! Celebrities”. Maria Ilioiu a reuşit să o scoată din pepeni până și pe Raluca de la Bambi, una dintre concurentele care nu s-a arătat dornică să intre în conflict cu nimeni. 

În cea mai recentă ediție „Bravo, ai stil! Celebrities”, Maria Ilioiu, pare decisă să „le pună la punct” pe colegele sale. De această dată „victimă” a fost Raluca Tănase, o concurentă deloc vocală în cadrul competiției.

Însă, se pare că „pisica blândă zgârie rău”, iar Raluca i-a transmis un mesaj destul de dur Mariei, care cu siguranţă a făcut-o pe roşcată să se gândească de două ori înainte să mai intre într-un conflict cu artista.

„Stiti vorba aia cu hotul striga hotul?
Si uite asa, diva de mahala a mai „bifat” un adversar. Cu ghilimelele de rigoare, pentru ca niciodata trotuarul nu poate fi inlocuit cu platoul de filmare. Cresti pe trotuar, il iei dupa tine oriunde ai merge. Revenind la acuzele divei, ma declar intelegatoare. Si cainele meu Bubu atunci cand vede un copac ridica piciorul sa faca pipi, asa ca pot intelege de ce diva de mahala atunci cand aude de Dubai considera ca si eu „vorbesc limba ei”?‍♀️Noroc cu faptul ca sunt sub lumina refectoarelor de 28 de ani, noroc cu emisiunile si proiectele muzicale in care mi am demonstrat valorile, educatia, studiile, reusitele actoricesti si muzicale pentru ca altfel, nu stiam cum sa combat. Peace”, a scris Raluca Tănase, spre satisfacția fanilor de pe Instagram.
Publicat: 04 Feb. 2020, 15:21 News
Pe aceeași temă