Ceartă între Andreea Tonciu și Roxana Nemeș, concurente la BAS! ”Frate, păi tu vorbești și mă faci pe mine sărăcie?”

Publicat: 12 oct. 2020, 10:33 Autor: Andreea Voicu Vedete

Cearta este de departe să se fi terminat între Andreea Tonciu și Roxana Nemeș, două dintre concurentele de la ”Bravo, ai stil! Celebrities”.

Andreea Tonciu a făcut dezvăluiri pentru Cancan în scandalul momentului dintre ea și Roxana Nemeș, concurentă la ”Bravo, ai stil! Celebrities”. Se pare că cele două vedete nu rezonează pe platourile de filmare, iar acestea își aruncă ”săgeți otrăvite” chiar în fața juraților, dar și a celorlalte colege de la filmări.

Andreea Tonciu, bruneta care făcea vâlvă pe micile ecrane în urmă cu mulți ani, a fost surprinsă la volanul unui bolid de lux la care multe persoane visează. Dar, așa cum mărturisește și bruneta, mașina este un cadou din partea familiei!

”Am primit-o cadou pentru că eu primesc foarte multe cadouri, foarte scumpe, de la familie, inclusiv de la soțul meu. Este o mașină nouă, care a creat foarte multe intrigi la emisiunea la care am participat. Anumite domnișoare veneau cu mașini de 3.000 de euro, cât valorau tenișii mei din picioare”, a declarat Andreea Tonciu.

Andreea Tonciu: ”Nu știu cine este Roxana Memeș. Nu știu. Știu doar că Andreea Tonciu este foarte șmecheră”

De asemenea, nici Roxana Nemeș nu a scăpat din ”vizorul” brunetei: ”Eu sunt, de fel, o fire foarte sinceră și spun lucrurilor pe nume. Nu-mi place să mă laud, în primul rând, pentru că n-am de ce. Dacă voiam să mă laud și să apar cu o nebunie, puteam să apar și să fac chestia asta. Dar atunci chiar mă enervasem și am spus: «Frate, păi tu vorbești și mă faci pe mine sărăcie?». Nu știu cine este Roxana Memeș (sic! – n.r.). Nu știu. Știu doar că Andreea Tonciu este foarte șmecheră. Toate fetele vor să mă provoace pe mine și eu mă pun la mintea lor. Le dau valoarea mea”, a mai spus ea.

Publicat: 12 oct. 2020, 10:33 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă
×