Ceartă între Andreea Tonciu și Roxana Nemeș! Ce s-a întâmplat între cele două concurente de la ”Bravo, ai stil!”

Publicat: 03 oct. 2020, 14:15 Autor: Andreea Voicu Vedete

O nouă ceartă în cadrul emisiunii ”Bravo, ai stil! Celebrities” de pe Kanal D. De data aceasta, spiritele s-au încins între Andreea Tonciu și Roxana Nemeș. Ce au avut de împărțit cele două vedete!

Între cele două concurente ale show-ului unde trebuie să își prezinte ținutele, postura și feminitatea, a pornit un scandal, după ce Roxana Nemeș a venit cu un tricou în platou îe care scria ”Tonciu e cea mai valoroasă”.

„Mie mi se pare o chestie foarte frumoasă! O port pe mine. Pe spate ce-i drept”, a zis Roxana Nemeș, în momentul în care a fost întrebată de prezentatoarea tv Ilinca Vandici.

„Dacă o puneai și la așa, era mai bine”, a răbufnit imediat Andreea Tonciu. Iar după ce aceea, scandalul între cele două a pornit.

Andreea Tonciu și Roxana Nemeș și-au aruncat cuvinte dure în emisiune

”Tu cu cine îți permiți să faci glumele astea expirate?”, a replicat Andreea Tonciu către Roxana Nemeș. Nici Roxana nu s-a lăsat mai prejos și a continuat: ”Știi care e problema ta? Degeaba ai un stilist bun, un estetician bun…Cred că de cinci emisiuni încoace spune câți bani are ea și ce emisiuni are ea și ce ținute ce are și că nimeni nu are ca ea”.

Andreea Tonciu nu s-a lăsat mai prejos și a continuat să îi dea replică Roxanei: ”Dacă eu mă ridic de pe scaunul ăsta și mă învârt în jurul tău, o iei razna. Nu mai pot! Face mișto și eu nu permit să mă ia nimeni la mișto sau probabil e o fană înfocată a mea. Ți-am dat valoare! Regret că mă bag în seamă cu una ca tine. Dar ce, eu am venit în București să apar cu unul sau altul la televizor? Dacă nu se mai discută despre Roxana Nemeș în această emisiune trebuie să o provocăm pe Tonciu. Îți dau banii, cât ai dat pe gioarsa aia?”.

Publicat: 03 oct. 2020, 14:15 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă