Catinca Roman, acuzații dure la adresa juraților de la Bravo ai Stil: ”Tot ce se făcea era să le ațâțe una contra celeilalte”

Publicat: 17 Jan. 2021, 11:13 Vedete
Catinca Roman, acuzații dure la adresa juraților de la Bravo ai Stil: ”Tot ce se făcea era să le ațâțe una contra celeilalte”

Emisiunea ”Bravo, ai stil! Celebrities” s-a terminat, însă un nou scandal a izbucnit! Catinca Roman a făcut acuzații dure la adresa juraților, după ce fiica sa a renunțat la competiție din cauza unei concurente. 

Cristina Șișcanu a fost cea care a vorbit pentru prima dată în cadrul competiției despre zvonurile potrivit cărora Cătălin Botezatu ar fi primit bani sau foloase pentru a o favoriza pe Andreea Tonciu: ”L-aș întreba pe domnul Botezatu dacă în această competiție a primit foloase din partea Andreei Tonciu, foloase de orice natură, fie bani, fie de altă natură, din partea Andreei Tonciu, din partea apropiaților Andreei Tonciu sau rugăminți sau solicitări pentru a o susține și a o favoriza?”, spunea Cristina Șicanu într-una dintre emisiuni.

După acest moment, Catinca Roman a explicat că și ea a auzit aceste lucruri și mai mult decât atât o susține pe soția lui Mădălin Ionescu.

„Am auzit și eu zvonuri că Botezatu ar fi luat bani de la Anamaria Prodan”, a spus Catinca Roman.

Cătălin Botezatu a răspuns fără să stea pe gânduri și a explicat faptul că nu este de vânzare.

”Cred că mă aflu la un nivel financiar extraordinar… Nu sunt de cumpărat, nu sunt de vânzare. Trebuie să ai foarte mulți bani ca să mă cumperi pe mine, Cătălin Botezatu, și nici nu m-aș preta, ca jurat, la așa ceva. Răspunsul este NU și tot hate-ul pe care l-am luat pentru Andreea a fost unul asumat doar datorită unei prietenii cu fina ei, este vorba Anamaria Prodan, cu care m-am văzut în această perioadă doar o dată și m-a întrebat doar atât: . În rest, n-a avut nici măcar vreo intervenție telefonică sau ceva de genul acesta”, a fost răspunsul lui Cătălin Botezatu.

Catinca Roman, acuzații la adresa lui Cătălin Botezatu

„Am sunat și am felicitat-o pe Cristina Șișcanu pentru curajul ei. Sigurul din juriu care e calificat este Maurice Munteanu. Am auzit și eu că sunt zvonuri că Botezatu ar fi luat bani de la Anamaria Prodan ca să o favorizeze pe Tonciu. S-a văzut clar că o favoriza pe Tonciu”, a declarat Catinca Roman pentru click.ro.

Totodată, Catinca Roman a vorbit și despre Raluca Bădulescu despre care spune faptul că a pus-o pe Calina în situații stânjenitoare de mai multe ori.

„Calina a fost nedreptățită din cauza mea! I se tot puneau întrebări dacă îi fac eu hainele. Eu nu am ajutat-o niciodată, erau pur și simplu idelile ei de a se îmbrăca, doar că îmi cerea părerea, normal. Ea e o fire independentă, așa am crescut-o.  Atmosfera era apasătoare acolo, era cu mult stres, dar nu unul constructiv. Tot ce se făcea era să le ațâțe una contra celeilalte. Important era care era cea mai tare în gură. E bine totuși că a câștigat cine trebuia, publicul nu e prost!”, a mai declarat Catinca.

„Și Raluca m-a deranjat. Mă aducea mereu în discuții. Eu nu mi-am criticat colegii de breaslă, eu nu am criticat-o, deși am avut ocazia. Când era plinuță i-am luat apărarea, m-a dezgustat un pic. I-a zis Calinei la un moment dat”, a mai declarat Catinca Roman.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 17 Jan. 2021, 11:13 Vedete
Pe aceeași temă