Catinca Roman îl face praf pe fostul său cumnat. A răbufnit la adresa lui Marius Elisei în direct la TV

Publicat: 31 oct. 2023, 14:56 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Catinca Roman a sărit în apărarea surorii sale, Oana, după ce Marius Elisei şi-a refăcut viaţa alături de o altă domnişoară. Bărbatul a lăsat în urmă trecutul, iar acum pare mai fericit decât niciodată. Se pare că acest lucru nu a fost văzut cu ochi buni de fosta cumnată care l-a taxat dur. 

Catinca şi Oana Roman au fost protagonistele unor discuţii aprinse în urmă cu doar câteva luni. Cele două s-au împăcat recent după ce mama lor a suferit o operaţie complicată. Situaţia grea le-a făcut din nou să se apropie, Catinca a fost cea care a simţit să se reapropie de familie în acele momente dificile.

Mioara Roman, despre viata sa!
Oana şi Catinca Roman alături de mama lor

Catinca Roman îl face praf pe Marius Elisei

Invitată în cadrul unei emisiuni TV, Catinca a vorbit despre fosta relaţie a Oanei Roman. Pe lângă problemele pe care le-a avut cu mama lor, vedeta a trecut şi printr-o despărţire cu scandal, lucru pe care deja îl ştie o ţară întreagă.

Marius Elisei a fost criticat în ultima vreme atât de fosta lui parteneră, cât şi de internauţi din cauza faptului că nu mai are grijă de fiica lui.

Acum a venit şi rândul Catincăi să îşi spună părerea despre toate cele întâmplate. Blondina l-a făcut praf pe fostul său cumnat şi a susţinut că nu crede deloc în iubirea pe care o afişează. Sora Oanei susţine că Elisei a avut acelaşi comportament la începutul relaţiei cu Oana.

„Oana a trecut printr-o perioadă foarte grea, cu separarea, cu divorțul. E ținta atacurilor. Se promovează noua relație a fostului soț ca și cum lucrurile ar fi wow, extraordinare. Cam același lucru s-a întâmplat și acum 10 ani când era cu soră-mea.

Wow, marea iubire! Foarte rapid, nu? Eu rog lumea să se gândească că este un copil la mijloc și poate pentru el lucrurile astea nu pică foarte bine, mai ales că Isa este foarte atașată de tatăl ei. Cred că o deranjează un pic și să vadă așa o nouă poveste superfericită și foarte ca și cum restul de dinainte n-ar fi existat”, a spus Catinca Roman la PRO TV.

 

 

Sursă foto: social media

 

Publicat: 31 oct. 2023, 14:56 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×