Oana Roman, decizie radicală! Vedeta nu s-a mai putut abţine şi a răbufnit. Are legătură cu fostul soţ, Marius Elisei: „Te-ai liniștit, gata?”

Publicat: 27 oct. 2023, 15:45 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Oana Roman şi Marius Elisei au decis să se despartă după 10 ani de relaţie. În ultimii ani au trecut prin mai multe despărţiri şi împăcări, însă în cele din urmă au luat-o pe drumuri separate. Fostul soţ al vedetei nu a suferit prea mult, iar la scurt timp şi-a refăcut viaţa alături de o altă femeie cu care are planuri mari de viitor. Recent, pe pagina sa de Instagam, fiica fostului premier a explicat de ce poartă în continuare numele fostului soţ deşi au divorţat.

Oana Roman este foarte activă în mediul online, acolo unde obişnuieşte să îşi expună trăirile şi experienţele de viaţă chiar dacă uneori nu sunt cele mai plăcute. Din acest motiv, a fost criticată de multe ori de cei care o urmăresc pentru alegerile sale.

Oana Roman şi Marius Elisei pe vremea când formau un cuplu

Fosta soţie a lui Marius Elisei a răbufnit pe Instagram

Recent, o internaută a fost curioasă să afle de ce pe vedetă o cheamă în continuare Elisei, deşi nu mai este cu bărbatul al cărui nume îl poartă. Curiozitatea femeii nu a rămas fără răspuns. Oana Roman i-a dat replica fără să stea pe gânduri.

”Draga mea Mimi, dacă m-ai fi urmărit, ceea ce nu cred că este cazul, ai fi știut că mă chinui din 2021 să schimb numele pe Instagram. Imediat după ce am divorțat am renunțat evident la numele Elisei și am rămas doar cu numele meu, Roman. Dar având cont cu foarte mulți urmăritori, am nevoie de un accept din partea Instagram și, deși am trimis mailuri și notificări, nu am reușit să primesc și încă vreau un răspuns de la ei. Pe pagina oficială de Facebook am reușit, în buletin mă cheamă doar Roman și crede-mă că ultimul lucru pe care mi-l doresc este să mai scrie Elisei pe undeva, dar nu depinde de mine. Nu îmi doresc nimic mai mult decât să scap de acest nume peste tot. Sper că acum te-ai liniștit”, a fost mesajul transmis de Oana Roman pe contul ei de Instagram.

Oana Roman: Vrei tu numele Elisei. Ia-l. Că eu n-am nevoie”

În continuare, vedeta a explicat faptul că a făcut toate demersurile necesare pentru a scăpa de numele fostului soț, dar până acum nu a reuşit ce şi-a propus. De asemenea, vedeta s-a arătat deranjată de modul în care oamenii o judecă pentru unele situaţii care nu depind de ea.

„Iată și dovada. Când încerc să schimb numele, apare acest mesaj. Iată și ultimul mail trimis în 20 octombrie…al nu știu câtelea mail. Încă niciun răspuns. Te-ai liniștit, gata? Vrei tu numele Elisei. Ia-l. Că eu n-am nevoie, n-am avut și nu voi avea nevoie”, a mai scris Oana Roman pe rețelele de socializare.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 27 oct. 2023, 15:45 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×