Scandal în televiziune! Totul a plecat din cauza Andreei Tonciu

Publicat: 04 Sep. 2020, 13:10 Vedete

Scandalurile din emisiunea ”Bravo ai stil”, în care este implicată tot mai des Andreea Tonciu, sunt departe de a se termina. După ce le-a ”pus la punct” pe Maria Ilioiu, Raluca Tănase și Alexandra Ungureanu, recent a venit și rândul Calinei Roman.

Pare că tensiunea dintre concurente celui mai urmărit show de fashion din România prinde cote și mai înalte. Andreea Tonciu a simțit să își facă din nou dreptate în fața concurentelor, iar în ultima ediție difuzată, bruneta este surprinsă în mijlocul unui scandal cu fiica Catincăi Roman.

Între concurente deja s-au creat simpatii și antipatii, astfel de partea Andreei Tonciu s-au aflat Oana Radu și Bianca Rus, cu care, de altfel, la începutul competiției era în mare scandal, iar de partea Calinei Dumitrescu au fost Raluca Tănase, Alexandra Ungureanu și Deea Codrea, care nici ele nu au scăpat de furia brunetei.

De la ce a pornit scandalul

Andreea Tonciu a fost surprinsă în timp ce le explica unor colege faptul că mai tânăra sa adversară nu ar trebui să își spună punctul de vedere pentru că nu are suficientă experiență, iar dosarul său ar fi destul de gros.

„Nu pot să vin în emisiune să tac. Eu am făcut glume cu oricine. Deci Calina a prins tupeu. Despre ce vorbim? Eu am venit la Bravo, ai stil să-i permit Calinei să vorbească așa cu mine? Că-i știm «dosarul…» Dacă mă enervează și mă calcă pe coadă. Eu nu pot să-i permit Calinei să-mi vorbească așa”, a spus Andreea Tonciu în culise.

Scandalul mai apoi s-a continuat în platou. În timp ce Calina dorea să răspundă acuzațiilor a fost oprită de țipetele Andreei: ”Care e problema ta, fetițo? Unde ați trăit, mă, până acum? Ați fost ținute în vitrină? Mă fetelor, treziți-vă la realitate. Viața e scurtă!”

„Mi-e rușine să stau în platoru cu o asemenea femeie”, a spus Calina Dumitrescu, a continuat Calina.

„Fetiță ești tu, mă! Care nici nu știi să te ștergi la fund, ești nebună la cap? Taci din gură!”, a mai spus Andreea.

Publicat: 04 Sep. 2020, 13:10 Vedete
Pe aceeași temă