Andreea Tonciu, în lacrimi! „N-am dormit de patru zile…”

Publicat: 19 nov. 2020, 15:58 Autor: Andreea Voicu Vedete

Andreea Tonciu a izbucnit în lacrimi. Bruneta, care este concurentă în emisiunea ”Bravo, ai stil! Celebrities” de la Kanal D, nu s-a mai putut abține să plângă, după ce trece prin momente grele.

Andreea Tonciu, una dintre cele mai controversate vedete, trece prin momente foarte grele. Vedeta nu a mai putut să se abțină și a izbucnit din nou în lacrimi, după ce în weekend a aflat că bunica sa a murit. Mai mult decât atât, concurenta de la ”Bravo, ai stil! Celebrities” a mărturisit că nu poate dormi de câteva zile.

”Este foarte greu să pierzi pe cineva care te-a crescut, este foarte foarte greu, mai ales acum când vine noaptea, n-am dormit de patru zile pentru că gândul meu e numai la ea”, a spus Andreea Tonciu pe InstaStory.

Andreea Tonciu este în doliu

Andreea Tonciu are sufletul încărcat acum, după ce bunica sa a trecut în neființă. Bruneta în vârstă de 34 de ani a postat pe rețelele de socializare un mesaj sfâșietor referitor la decesul persoanei dragi. Cu lacrimi în ochi, Andreea Tonciu a găsit putere să scrie câteva rânduri în dreptul fotografiei cu persoana pe care o iubește extrem de mult. La postare, mai multe vedete au reacționat, printre care și Simona Trașcă, Anamaria Prodan, Narcisa.

”Nu există cuvinte îndeajuns ca să exprime durerea și tristețea noastră pricinuită de plecarea prea rapidă a scumpei noastre BUNICI. Chiar dacă corpul ei a plecat dintre noi, chipul ei va rămâne mereu în inimile noastre. Dumnezeu să te odihnească în pace SUFLETUL NOSTRU BUN! ?????”, este mesajul scris de Andreea Tonciu pe Instagram.

Sursă foto: capturi video youtube

Publicat: 19 nov. 2020, 15:58 Autor: Andreea Voicu Vedete
Pe aceeași temă