Andreea Tonciu, în doliu! ”Chiar dacă corpul ei a plecat dintre noi…”

Publicat: 16 nov. 2020, 12:21 Autor: Andreea Voicu Vedete

Andreea Tonciu trece prin momente grele, după ce bunica sa s-a stins din viață. Concurenta de la ”Bravo, ai stil! Celebrities” a scris pe internet un mesaj trist în urmă cu câteva ore.

Andreea Tonciu are sufletul încărcat acum, după ce bunica sa a trecut în neființă. Bruneta în vârstă de 34 de ani a postat pe rețelele de socializare un mesaj sfâșietor referitor la decesul persoanei dragi. Cu lacrimi în ochi, Andreea Tonciu a găsit putere să scrie câteva rânduri în dreptul fotografiei cu persoana pe care o iubește extrem de mult. La postare, mai multe vedete au reacționat, printre care și Simona Trașcă, Anamaria Prodan, Narcisa.

”Nu există cuvinte îndeajuns ca să exprime durerea și tristețea noastră pricinuită de plecarea prea rapidă a scumpei noastre BUNICI. Chiar dacă corpul ei a plecat dintre noi, chipul ei va rămâne mereu în inimile noastre. Dumnezeu să te odihnească în pace SUFLETUL NOSTRU BUN! ?????”, este mesajul scris de Andreea Tonciu pe Instagram.

Câți bani scoate Andreea Tonciu din buzunar pentru a-și satisface mofturile

”La mine nu conteaza daca e luna normala sau luna anormala! Iti dau un exemplu! Daca sotul meu imi da acum 5oo ron, eu vin acasa fara niciun ban. Eu niciodata nu strang un ban, de aceea mama, toata viata s-a luat de mine, mereu imi spune, „Nu ai strans, nu ai facut nimic toata viata”. Pai da, pentru ca imi place sa ma distrez, sa mananc, sa beau si sa ma duc unde vreau, fara nicio restrictie!”, declara vedeta în urmă cu ceva timp.

Sursă foto: capturi video youtube

Publicat: 16 nov. 2020, 12:21 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă
×