Scandal monstru pe TV! Raluca Bădulescu a izbucnit după ce a fost făcută manelistă: ”Nu cunoști nimic despre mine. Eu sunt aia cu păr blond, cu multe gene și cu buze de un kilogram”

Publicat: 11 Feb. 2020, 10:19 Vedete

Au sărit scântei în platoul emisiunii Bravo,ai stil! Celebrities. Raluca Bădulescu și-a ieșit din fire şi a atacat-o dur pe una dintre concurente.

Întregul scandal a pornit de la un moment interpretat de Deea, care a jucat rolul unei actrițe premiate la Oscar. Concurenta a ţinut un discurs în care şi-a ironizat colegele, altora le-a mulţumit, dar şi juraţilor le-a transmis câte ceva. Primul a fost Cătălin Botezatu: „O să încep lista de mulțumiri cu Cătălin. Toată copilăria mea, recunosc că m-am uitat la tine. Te-am văzut înconjurat de femei frumoase și mi-am dorit să fiu și eu una dintre ele. Îți mulțumesc pentru un vis care nu se va materializa niciodată”.

Deea a făcut câteva glume şi pe seama Ralucăi Bădulescu: „Îți mulțumesc din suflet pentru că datorită ție am și eu curaj să ascult manele în public. Înainte le ascultam doar în baie”.

Reacţia Ralucăi Bădulescu nu a încetat să apară. Jurata a fost extrem de deranjată de afirmaţiie concurentei şi a taxat-o dur: „E seară eliminatorie, fetiță, poate vrei să ne spui adio cu chestia asta și nu știi cum să faci. Și ai zis să ții un speech, așa… Diferența între a mă face Cătălin manelistă și a zice tu chestia asta este foarte mare. Tu nu mă cunoști! Nu cunoști nimic despre mine. Roast-uri să faci la tine acasă!”

Dezlănțuită, Raluca Bădulescu a continuat: „Tu nu ești atât de interesantă și nici atât de smart și nici atât de funny cum te crezi! Asigură-te că mă cunoști foarte bine, până să spui ceva despre mine! Am făcut niște școli, am un trecut în spate… Pamflet, permite-ți cu colegele tale! Nu-ți permiți cu mine pentru că nu mă cunoști și, repet, nu ești atât de grozavă cum te crezi. Toți aveți impresia că sunteți foarte deștepți, iar eu sunt aia cu păr blond și cu multe gene și cu buze de un kilogram pe care mi le-am pus la televizor. Și mai sunt și proastă”.

Publicat: 11 Feb. 2020, 10:19 Vedete
Pe aceeași temă