Sarcina confundata cu cancerul! Femeia si-a pierdut gemenii din cauza medicului :(

Publicat: 09 May. 2019, 15:14 Life

Femeia care si-a pierdut bebelusii are 35 de ani si a fost diagnosticata gresit de catre specialist.

Serpil Baga a avut celule canceroase in corp, dar i-au fost depistate la timp. Sarcina confundata cu cancerul a avut un impact traumatic in viata femeii. Asta deoarece ea nu a stiut vreo clipa ca este din nou gravida. Tumora de 40 cm pe ovare. Asta avea o tanara care a crezut ca e insarcinata!

Tratamentul pe care tanara l-a urmat i-a ucis bebelusii din pantece. Totodata, nimeni nu si-a dat seama ca femeia din Turcia ar fi fost gravida. Aceasta nu dadea nici semnele obisnuite ale sarcinii, pentru ca deja se afla sub influenta medicatiei impotriva cancerului. De aceea, starile de rau au fost asociate de familie doar cu maladia.

Sarcina confundata cu cancerul!

Sarcina confundata cu cancerul

In luna iunie de anul trecut, Serpil Baga a mers la un spital local, din orasul Sakarya, acuzand dureri puternice si avand o hemoragie interna. Mama a doi copii, tanara de 35 de ani nu stia ca este gravida si a fost diagnosticata cu cancer.

Cateva zile mai tarziu, femeia din Turcia a fost supusa unei operatii. Chirurgii i-au scos unul dintre ovare si asa s-a vazut ca fusese gravida, dar ca bebelusii murisera. Urma sa aiba gemeni, daca tratamentul nu i-ar fi ucis. Femeie, diagnosticata cu cancer in a saptea luna de sarcina

Femeia a facut cateva luni de chimioterapie, remarcand ca a inceput sa lacteze brusc. A mers de urgenta la medic si i s-a spus ca este ceva absolut normal. Pentru ca tratamentul ii producea schimbari hormonale drastice, nu s-a obosit nici macar sa ii faca un test banal de sarcina.

Serpil Baga a povestit, de curand, ca medicii nu i-au spus ca trebuie sa evite o posibila sarcina, dupa ce i-au scos prima tumora. In cazul in care cancerul i-ar fi fost iarasi depistat, la fel, nu ar fi putut duce o sarcina la bun sfarsit. Acest lucru s-a si intamplat, deoarece femeia a aflat ca are alte doua tumori. In realitate, erau bebelusii care se vedeau la analize.

(sursa: mirror.co.uk)

Publicat: 09 May. 2019, 15:14 Life
Pe aceeași temă