Cauza mortii prezentatoarei BBC, Dianne Oxberry. Sotul ei a marturisit numele bolii care a ucis-o

Publicat: 29 Jan. 2019, 15:12 Vedete

La inceputul lunii ianuarie 2019, prezentatoarea radio si TV la BBC s-a stins din viata, spre socul si uimirea colegilor care nu stiau de boala.

Cauza mortii prezentatoarei BBC, Dianne Oxberry, a fost facuta publica. Sotul ei care este in continuare in stare de soc in urma pierderii vedetei a vorbit cu presa. Dianne Oxberry suferea de cancer ovarian, o boala nemiloasa de care a aflat in ultimele saptamani de viata.

Din nefericire pentru ea, vedeta nu a mai putut fi salvata. Cu toate ca a incercat sa se trateze, boala agresiva i-a curmat viata. Ian Hindle, sotul fostei prezentatoare Dianne Oxberry, nu vrea sa stea cu mainile in sani, informeaza mirror.co.uk.

Accesta vrea sa infiinteze o fundatie care sa ajute femeile in aceeasi situatie cu sotia lui. Dianne a murit in cateva saptamani de cand a fost depistata cu cancer la ovare. In situatia ei se afla milioane de femei, in toata lumea.

Cauza mortii prezentatoarei BBC, Dianne Oxberry

Cauza mortii prezentatoarei BBC, Dianne OxberryDianne a lucrat in cadrul televiziunii de peste 20 de ani. Colegii si prietenii ei au fost socati sa afle de moartea ei. Si totul din cauza faptului ca vedeta a tinut secret, sperand ca se va face bine.

Cauza mortii prezentatoarei BBC, Dianne Oxberry„Dianne a murit in ianuarie dupa o lupta scurta cu cancerul ovarian. Impactul mortii sale a fost tragic pentru toata lumea, de la familie la colegii din televiziune. Vreau sa strang acum cat mai multi bani pentru a ajuta victimele cancerului de ovare.

Cauza mortii prezentatoarei BBC, Dianne OxberryVreau sa deschid o fundatie cu numele sotiei mele si sa ajut femeile care sufera de aceasta boala. Vreau sa atrag atentia asupra acestei boli, a controlului ginecologic anual si sa ajut familiile care au pierdut persoane dragi subit, cum am patit eu”, a marturisit sotul ei, Ian.

Publicat: 29 Jan. 2019, 15:12 Vedete
Pe aceeași temă