Inchisoare pentru o mama de 40 de ani! A abuzat sexual un barbat mai tanar in timp ce dormea

Publicat: 29 Jan. 2019, 14:06 News 3
Inchisoare pentru o mama de 40 de ani! A abuzat sexual un barbat mai tanar in timp ce dormea

O mama risca inchisoarea pentru ca a incercat sa abuzeze sexual de un barbat mai tanar decat ea in timp ce dormea.

Elizabeth Barr, in varsta de 40 de ani, s-a repezit spre barbatul de 27 de ani care dormea intr-un apartament de la amrginea orasului Glasgow. Curtea de Justitie a spus ca barbatul a fost lasat in lacrimi dupa atacul din septembrie 2016.

Insa Elizabeth Barr sustine ca ceea ce s-a intamplat a fost de comun acord, iar victima s-a „panicat” pentru ca si-a inselat iubita. Insa Elizabeth, mama a doi copii, a fost condamnata dupa un proces desfasurat la Curtea din Glasgow.

Inchisoare pentru o mama de 40 de ani

Inchisoare pentru o mama de 40 de ani

Barr a fost gasita vinovata pentru ca a incercat sa faca sex cu barbatul in timp ce dormea, neputand sa-si dea acordul pentru aceasta fapta. Curtea a mai spus ca Barr l-a intalnit pe acel barbat doar cu cateva ore inainte de incidentul nefericit.

Cei doi au ajuns intr-un apartament din Easterhouse. Barr si respectivul barbat au ramas in cele din urma singuri in living room. O femeie care se afla in acel apartament sustine ca Barr se afla in pat cand barbatul se indrepta catre usa, ca sa iasa, potrivit Mirror.

Procurorul Harry Findlay a intrebat in ce stare se afla, la care martora a spus ca plangea. Politia a fost alertata mai tarziu iar Barr a fost retinuta. Barr a adus probe in instanta, insistand ca barbatul a fost cel care a initial actul sexual.

Insa seriful Paul Cozier a pus-o pe Barr in registrul infractorilor sexuali, a stabilit cautiunea si a amanat condamnarea acesteia.

Publicat: 29 Jan. 2019, 14:06 News 3
Pe aceeași temă