Baietelul care s-a nascut cu o malformatie la gura a fost operat! I s-a dat o a doua sansa la o viata normala

Publicat: 20 oct. 2018, 13:19 Autor: Simona Life
Baietelul care s-a nascut cu o malformatie la gura a fost operat! I s-a dat o a doua sansa la o viata normala

Un baietel care s-a nascut cu o malformatie la gura, avand buza superioara, oasele maxilarului si gingia divizate, poate zambi acum pentru prima oara, dupa ce i s-a reconstruit gura.

Cam Martin, un baietel de 6 luni din Forney, Texas, arata de nerecunoscut dupa ce a fost in sala de operatii timp de 5 ore, in care s-a incercat reconstruirea buzei superioare.

Parintii copilului, Matt, 29 de ani, si Sara, 27 de ani, au spus ca acesta a venit pe lume la 2 minute distanta fata de fratele geaman mai mare, Jack, pe data de 3 aprilie.

Se pare ca doar Cam a avut nenorocul sa se nasca cu aceasta malformatie, fratele sau fiind perfect normal si sanatos.

In ecografiile pe care mama si le-a facut de-a lungul sarcinii, nu parea sa fie ceva in neregula, dar imediat cum aceasta a dat nastere celor 2 copii, atat ea cat si sotul ei au stiu ca ceva nu este in regula.

Baietelul care s-a nascut cu o malformatie la gura a fost operat

„Nimeni nu a spus nimic la inceput. Am mers sa-l vad pe Cam iar asistentele erau toate adunate si discutau, apoi mi-au explicat starea lui. Nu am vazut niciodata un copil care sa arate in felul acesta. Nu stiam la ce ma uit” a spus fotograful.

Problema era ca asistentele nu stiau cum va respira si cum va fi hranit bebelusul, pentru ca nu putea fi alaptat de mama. Pana la urma, au facut rost de un biberon mai special.

A fost nevoie de trei operatii pentru a i se reconstrui buza superioara, insa totul a decurs foarte bine iar acum Cam duce o viata normala.

Publicat: 20 oct. 2018, 13:19 Autor: Simona Life
Pe aceeași temă