Femeia a facut un scandal imens chiar pe strada si urla ca un copil de 9 ani a hartuit-o! E aberant ce le-a spus politistilor VIDEO

Publicat: 20 oct. 2018, 09:20 Autor: madalina m. Viral

Femeia a inceput sa faca scandal pe strada si sa acuze un baietel de 9 ani.

Aceasta a fost filmata cand facea scandal, intr-o zona aglomerata din Brooklyn, in New York. Protagonista momentelor jenante il acuza pe un baietel de doar 9 ani ca ar fi facut gesturi indecente si a hartuit-o.

Episodul straniu care a facut-o pe femeie sa isi piarda cumpatul s-a petrecut intr-un magazin alimentar. Oamenii au privit socati reactiile acestei femei, mai ales ca la un moment dat ea a pus mana pe telefon si a sunat la politie.

Incidentul dintr-un magazin alimentar a dus si la o dezbatere ampla pe retelele sociale. Dupa ce un filmulet cu femeia care a inceput sa faca scandal a fost publicat pe Facebook, multi s-au intrebat daca aceasta vorbeste serios sau e totul doar o farsa.

Tanara din filmulet a fost poreclita „Caroline de la coltul strazii” de catre internauti. Femeia l-a acuzat pe un baietel de 9 ani ca a hartuit-o sexual, cata vreme se afla in acel magazin. Ea mai spunea despre copilul de culoare ca ar fi atins-o intr-un mod indecent.

Vazand ca totul ia amploare in acest fel, si in mediul online, proprietarii alimentarei in care s-a petrecut episodul jenant au decis sa faca lumina si sa publice si ei o inregistrare de pe camerele de supraveghere.


In imaginile facute publice, femeia care a inceput sa faca scandal si a sunat la politie poate fi vazuta cum isi vede linistita de treaba. Insa, pe filmare se vede clar cum rucsacul pe care copilul de 9 ani in purta in spate a fost cel care s-a atins, din greseala, de femeie.

Reactia ei exagerata a fost criticata in mod repetat de catre internauti. Multi au fost de parere ca tanara e doar un alt exemplu negativ in care o persoana alba reactioneaza in mod aberant fata de cineva de culoare.

Tanara se numeste Teresa Klein si a fost filmata de catre un barbat care locuia in acea zona. Intr-un timp foarte scurt, imaginile de pe Facebook au fost vizionate de peste 7 milioane de ori. „Am fost hartuita sexual de un copil! Copilul m-a prins de fund, iar mama lui a decis sa tipe la mine”, poate fi auzita cum spune femeia, pe inregistrare, cat vorbea cu politistii.

(sursa: metro.co.uk)

Publicat: 20 oct. 2018, 09:20 Autor: madalina m. Viral
Pe aceeași temă