Maltratata pentru ca nu a dansat pentru prietenii sotului ei. Femeia a trecut printr-un cosmar VIDEO

Publicat: 03 Apr. 2019, 14:46 Life

O biata femeie a fost batuta si umilita chiar de propriul ei sot pentru un motiv incredibil.

Barbatul i-a ordonat sotiei sale in varsta de 22 de ani sa danseze pentru el si prietenii lui, insa aceasta a refuzat iar de acolo s-a declansat iadul.

Furios peste masura, barbatul si-a dezbracat fortat sotia, a ras-o in cap dupa care a batut-o cu o teava fara mila, chiar in fata prietenilor sai. Totul pentru ca nu a acceptat sa danseze la comanda.

Maltratata pentru ca nu a dansat pentru prietenii sotului ei

Maltratata pentru ca nu a dansat pentru prietenii sotului ei

Femeia si-a adunat toate puterile dupa oribilul incident si a decis sa impartaseasca cu oamenii experienta traumatizanta prin care a trecut, astfel ca s-a filmat si a postat totul online.

In filmare se poate vedea ca femeia este rasa in cap si plina de vanatai, dar si cu lacrimi in ochi. Asma, care in prezent locuieste in Pakistan, a povestit cu groaza teroarea prin care a trecut.

Se pare ca imediat dupa refuzul acesteia de a dansa, sotul ei si-a pus prietenii sa-l ajute sa o dezbrace iar apoi s-o imobilizeze pentru a o rade in cap si a o bate.

Sotul acesteia nu este la prima abatere, pentru ca la sase luni dupa casatorie barbatul a inceput sa devina violent si sa inceapa seria de lovituri si agresiuni.

Dupa incidentul nefericit, femeia a fugit imediat la politie pentru a depune o plangere, insa ghinionul nu s-a oprit acolo, fiindca oamenii legii au cerut mita pentru a o ajuta. Nici tratamentul medical nu i-a foat acordat din acelasi motiv, conform ProTV.

Sursa poze: Twitter

Publicat: 03 Apr. 2019, 14:46 Life
Pe aceeași temă