Salarii Radu Valcan si Adela Popescu. Diferenta dintre prezentatorul Antena 1 si prezentatoarea PRO TV e colosala!

Publicat: 15 apr. 2019, 16:01 Autor: Echipa Ciao.ro News 3

Dupa ce saptamana trecuta s-au aflat salariile mai multor vedete tv din cele doua trusturi, acum a venit momentul unui cuplu indragit.

Salarii Radu Valcan si Adela Popescu. Formeaza un cuplu de multi ani, sunt casatoriti si au doi copii. Dar diferentele salariale dintre cele doua vedete sunt de la cer la pamant. Radu Valcan castiga de 4 ori salariul Adelei Popescu, prezentatoarea emisiunii Vorbeste lumea.

Conform stirimondene.ro, Radu Valcan incaseaza 10.000 de euro pe luna de la Antena 1. Este prezentatorului emisiunii Insula Iubirii, un fel de Big Brother, in varianta exotica. Emisiunea lui se bucura de un rating mare si de aici se explica salariul sau.

Salarii Radu Valcan si Adela Popescu

In trustul opus se afla Adela Popescu, prezentatoarea emisiunii Vorbeste lumea, alaturi de Cove. Aceasta se afla momentan in concediu maternal dupa ce a adus pe lume al doilea copil al ei si al lui Radu Valcan.

Conform sursei citate, Adela Popescu primeste 2.000 de euro pe luna salariu de la PRO TV. Diferenta dintre cei doi este uriasa, Radu castigand de 4 ori in plus salariul sotiei sale. Negocierea contractului pentru Insula Iubirii a fost facuta pentru mai multi ani. Deci o sa il vedem la Antena 1 o perioada buna de timp.

Diferenta de salarii poate fi justificata astfel: gradul de popularitate al celor doi sau ratingul fiecarei emisiuni in parte. Este lesne de inteles ca emisiunea Insula Iubirii are o audienta mult mai mare decat Vorbeste lumea, emisiune pe alt tronson orar.

Ce salarii au vedetele din Romania

Publicat: 15 apr. 2019, 16:01 Autor: Echipa Ciao.ro News 3
Pe aceeași temă