Salariu Andi Moisescu. Cat castiga prezentatorul PRO TV pe luna

Publicat: 09 apr. 2019, 16:44 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete

Cu toate ca postul TV si-a micsorat cheltuielile considerabil, salariile vedetelor nu sunt afectate. Printre cei bine platiti se numara si Andi.

Salariu Andi Moisescu. Cat castiga prezentatorul PRO TV pe luna? O mica avere pentru care orice roman il invidiaza. Andi Moisescu este producatorul si prezentatorul emisiunii Apropo TV. Ruleaza pe post de zeci de ani, in fiecare duminica, de la ora 13.00.

In plus, pe langa Apropo TV, Andi Moisescu este jurat la Romanii au talent. Este coleg de pupitru cu Mihai Petre, Andra si Florin Calinescu. Salariul lui Andi Moisescu este cumulat pentru cele doua functii in cadru PRO TV – prezentator TV si jurat TV.

Salariu Andi Moisescu 2019

Între 2000 și 2004 a realizat emisiunea Marcă Înregistrată, iar din 2005 a schimbat formatul cu Apropo TV. Asa se face ca Andi Moisescu castiga 10.000 de euro pe luna, cu tot cu bonusurile publicitare, din emisiunea lui, conform dcbusiness.ro.

La acest salariu colosal se mai adauga onorariul sau pentru Romanii au talent. Andi Moisescu este una dintre cele mai vechi vedete ale postului PRO TV. Acesta lucreaza in Pache Protopopescu din 1996, an in care a inceput si Florin Calinescu.

Cat castiga Andi Moisescu la PRO TV

In luna martie, producatorii emisiunii Apropo TV sustineau ca vor lansa sezonul urmator cu o fata noua. Vor avea parte de un studio nou, o structura mai dinamica si doua rubrici noi:

  • – Meditații virale, în care Andi dezbate viralele săptămânii alături de vloggeri, influenceri și specialiști;
  • – Fast & Fresh, în care vedeta ia lecții de gătit de la chefi cu experiență.

Andi Moisescu, prieten cu Adrian Sarbu

  • ”Moisescu deși era tânăr, era singurul care avea tupeul să glumească cu Adrian Sârbu, era foarte relaxat”, a precizat Doina Gradea, actualul director general al TVR.
Publicat: 09 apr. 2019, 16:44 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Pe aceeași temă