Andi Moisescu vorbeste despre Olivia Steer: „Ne-am ferit sa amestecam familia cu profesia!” Ce a raspuns daca ar vrea sa faca o emisiune alaturi de sotia lui?!

Publicat: 08 Feb. 2019, 09:43 News 3

Unul dintre cei mai apreciati si discreti moderatori TV a acordat un interviu in care a vorbit si despre controversata lui sotie, Olivia Steer.

Andi Moisescu despre Olivia Steer: „Ne-am ferit sa amestecam familia cu profesia!” Juratul de la Romanii au talent a acordat un interviu rar pentru click.ro in care a vorbit despre revenirea emisiunii fenomen dar si despre sotia lui, Olivia Steer.

La cei 46 de ani ai sai Andi Moisescu este unul dintre cei mai longevivi prezentatori de televiziunie iar de astazi se pregateste sa revina din nou pe micul ecran in juriul Romanii au Talent, Sezonul 9. Andi a povestit într-un interviu cum e în casă cu doi copii, despre noul sezon al emisiunii, soţie, dar şi ce urmează să se întâmple în cariera lui. Desi de multe ori evita sa vorbeasca despre sotia lui, Olivia Steer, un personaj mai mult decat controversat acum a facut-o.

La preselecţiile pentru sezonul 9 din „Românii au talent” te-a mai surprins ceva sau cineva?

„În sezonul ăsta m-a surprins cel mai mare număr de acte artistice din toată istoria emisiunii. Nu știu cum de s-au aliniat planetele în felul ăsta, dar până și butonul meu auriu a mers la un moment la care nu numai că nu m-aș fi gândit vreodată, dar nici acum nu-mi explic cum a putut fi realizat. Sunt ferm convins că lumea va fi la fel de suprinsă și de moment, și de alegerea mea.”

Continuarea articolului »

Publicat: 08 Feb. 2019, 09:43 News 3
Pe aceeași temă