S-a sinucis in timp ce facea LIVE pe Facebook! Gestul care a socat toata Romania

Publicat: 06 Aug. 2019, 09:47 General

Sinucidere in direct! Un roman si-a transmis, live, pe o retea de socializare accidentul pe care, singur, l-a provocat pe o sosea din Germania.

Sinucidere in direct! In imaginile filmate chiar de tanar si transmise live, se vede cum barbatul accelereaza si, cu viteza si intentionat, intra intr-un TIR. In ultimele momente, tanarul da de inteles familiei ca urmeaza sa provoace un accident.

El le-a spus si ce suparare avea sa-l impinga spre moarte: il parasise iubita, dupa o relatie de trei ani. In acest timp, scena terifianta este vazuta, in direct, de prietenii barbatului de pe reteaua de socializare.

Cu totii au incercat sa il linisteasca, l-au rugat sa traga pe dreapta si sa se calmeze putin. Si mama tanarului l-a implorat sa nu faca gestul fatal.

Sinucidere in direct! S-a sinucis in timp ce facea LIVE pe Facebook!

Tanarul, insa, nu a tinut cont de nimic. Dupa 8 minute de goana nebuna, romanul a accelerat peste 170 de kilometri pe ora, a virat dreapta pe un alt drum si s-a izbit violent de un TIR.

Dupa impact, timp de 45 de minute, telefonul tanarului a ramas LIVE, iar pe fundal se puteau auzi pompierii si medicii care incercau din rasputeri sa il resusciteze. Ei nu au avut nicio sansa sa il readuca la viata, scrie B1.ro

In cele din urma, live-ul este oprit de un politist german.

Publicat: 06 Aug. 2019, 09:47 General
Pe aceeași temă