S-a sarutat cu MAMA lui, in fata camerei video. In urma cu cateva zile, s-a SARUTAT cu sora lui. De ce face asta

Publicat: 18 mai 2019, 18:45 Autor: D. C. Viral

Chris Monroe este un YouTuber care face bani din farse. De data aceasta, in goana dupa like-uri si bani din vizualizari, a recurs la alta schema.

S-a sarutat cu MAMA lui, in fata camerei video. In urma cu cateva zile, s-a SARUTAT cu sora lui. De ce face asta? Evident, pentru a isi atrage notorietatea de partea lui. Chris Monroe este din California si castiga bani facand diverse clipuri video.

De data aceasta, a realizat doua materiale socante. In primul se saruta cu sora lui, in cel din urma se saruta cu mama lui. Imaginile video au strans deja peste 1 milion de vizualizari in mediul online. Ceea ce inseamna destui bani pentru el, informeaza The Sun.

S-a sarutat cu MAMA lui, in fata camerei video


Clipul video se numeste „Kissing My Actual Mom Prank”. In imagini, acesta isi filmeaza mama in timp ce spala vase. Apoi le spune fanilor ca le pregateste ceva ‘mai bun’ decat viralul de saptamana trecuta in care se saruta cu sora lui, „Kissing My Actual sister”. Acesta a adunat 7,3 milioane de vizualizari.

„O sa imi sarut mama. E atat de ciudat sa spun asta, dar se va intampla. Mama mea este aici si este mult mai emotionata si nervoasa decat a fost sora mea. Mama mea spala vasele. O sa ma duc la ea si o sa o rog sa ma sarute.

S-a sarutat cu sora lui VIDEO viral


Nici nu stiu daca sa o rog. Mai bine ma duc la ea si o fac. Sunt emotionat. Mama, ultimul clip cu sora mea a devenit extrem de viral. Vreau sa joci un joc rapid cu mine in care trebuie sa ma saruti”, spune tanarul pe imaginile video.

Evident, la primul auz al jocului, mama lui Chris Monroe refuza. Apoi, dupa cateva ore de lamuriri, femeia accepta sa faca ce vrea fiul ei. Isi inchide ochi si isi tuguie buzele. Dupa ce se saruta doar pe buze, cei doi incep sa rada frenetic. Tanarul a marturisit ca a fost mai ciudat sa se sarute cu mama lui decat cu sora sa.

Publicat: 18 mai 2019, 18:45 Autor: D. C. Viral
Pe aceeași temă
×