S-a nascut cu un semn pe fata care i-a crescut. Ce boala rara are aceasta fata

Publicat: 18 Jan. 2019, 17:01 News 3

Esmee sufera de o boala rara cu care a fost diagnosticata de la nastere. Initial, medicii au crezut ca este un semn din nastere.

S-a nascut cu un semn pe fata, o boala rara

S-a nascut cu un semn pe fata care i-a crescut. Ce boala rara are aceasta fataDaca se intampla sa se loveasca la fata, venele se sparg si sangereaza masiv. Cand iese in oras cu prietenii ei, Esmee isi anunta mereu parintii de locul in care se afla. Si mama ei se asigura ca mereu sa fie la 5 minute distanta de ea, in cazul in care sangereaza.

Fata mai are 40% din vedere. Daca vrea sa bea, trebuie sa o faca doar cu paiul. Din fericire, Esmee poate manca si ea ca un om normal, in ciuda faptului ca tumora ii sta pe gura.

Ce este malformatia arteriovenoasa

S-a nascut cu un semn pe fata care i-a crescut. Ce boala rara are aceasta fataMalformația arteriovenoasă (AVM) este o încurcătură anormală a vaselor de sânge care leagă arterele și venele. Aceasta perturba fluxul sanguin normal si circulatia oxigenului. Este aproape întotdeauna prezenta la naștere (apare la începutul sarcinii), deși semnele nu tind să fie evidente imediat. AVM apare la 1,4 persoane din 100 000 de persoane.

S-a nascut cu un semn pe fata care i-a crescut. Ce boala rara are aceasta fataSimptome malformatie arteriovenoasa

  1. umflaturi de culoare rosie, mov sau albastru
  2. piele calda cu puls sau piele ulceroasa
  3. tumori ce cresc in copilarie si adolescenta

« Pagina anterioară

Publicat: 18 Jan. 2019, 17:01 News 3
Pe aceeași temă