Mirela Boureanu Vaida, concediata de la Antena 1. Vedeta a facut anuntul trist

Publicat: 18 Jan. 2019, 13:57 Vedete

Dupa ce emisiunea pe care a avut-o a inregistrat ratinguri rusinoase, sefii ei au decis sa scoata emisiunea de pe post.

Mirela Boureanu Vaida a fost concediata de la Antena 1. Cu toate ca sustinea ca este doar o pauza si ca va reveni la tv, vedeta a anuntat ca e ‘libera de contract’. Vedeta a petrecut 7 ani in trustul Intact, la Antena 1, unde a avut emisiunea de succes ‘Mireasa pentru fiul meu’.

Din nefericire, formatul ultimei sale emisiuni nu a prins. „Totul pentru dragoste la bine și la greu” a inregistrat audiente slabe. Potrivit libertatea.ro, contractul pe care Mirela Boureanu Vaida il avea cu Antena 1 a expirat in 2018. Dar nu a mai fost reinnoit.

„E adevărat. Nu mai am contract cu Antena 1, în acest moment. După 7 ani de emisii live, zilnic, cu câteva mici perioade de repaus, atunci când am născut, acum sunt liberă de orice angajament. Au fost 7 ani extrem de frumoși, de fructuoși, de plini de experiențe și de satisfacții profesionale, însă am avut și parte de câteva experimente neplăcute în ultima perioadă, în ceea ce privește formatele TV care mi-au fost date.

Lucrul acesta m-a obosit, m-a dezamăgit chiar. Oricât de bun, de experimentat ar fi un prezentator, nu poate salva o emisiune prost poziționată în grilă, în care rolul prezentatorului e minimizat la maximum. Am decis să mă retrag o perioadă, să-mi văd de casă, de copii și de sarcină, să mă odihnesc și să petrec timp alături de copii și de familie”, a declarat, pentru Libertatea, Mirela Vaida.

Continuarea articolului »

Publicat: 18 Jan. 2019, 13:57 Vedete
Pe aceeași temă