S-a nascut cu un semn pe fata care i-a crescut. Ce boala rara are aceasta fata

Publicat: 18 Jan. 2019, 17:01 News 3

Esmee sufera de o boala rara cu care a fost diagnosticata de la nastere. Initial, medicii au crezut ca este un semn din nastere.

S-a nascut cu un semn pe fata care i-a crescut in timp. Esmee a primit un diagnostic crunt: malformatie arteriovenoasa care a exercitat presiune asupra venelor sale, rezultand o tumora benigna. In prezent, fata de 14 ani are fata acoperita aproape in totalitate.

In ciuda conditiei sale, Esmee vrea sa duca o viata normala. Nu lasa aceasta tumora sa ii controleze viata sociala si se comporta normal. Iubeste caii si merge la calarit des. Are prieteni cu care iese in oras frecvent.

„Vreau ca oamenii sa stie despre aceasta boala. Sunt o fata de 14 la fel ca ceilalti. Sunt normala si fac lucruri normale”, sustine Esmee, citata de The Sun.

La scoala, fata are un singur beneficiu datorat bolii sale. Pleaca mereu cu 5 minute mai devreme de la ore sa nu prinda aglomeratie pe coridor, de frica sa nu intre cineva in ea. Din cauza tumorii, vederea ei este obstructionata partial.

Continuarea articolului »

Publicat: 18 Jan. 2019, 17:01 News 3
Pe aceeași temă