S-a gasit un alt telefon ce-i apartine lui Gheorghe Dinca plus noi fragmente de oase

Publicat: 07 Aug. 2019, 15:28 Ciao.ro

Tonel Pop a afirmat ca este vorba de telefonul folosit pentru sunarea familiei Luizei.

S-a gasit un alt telefon ce-i apartine lui Gheorghe Dinca. Avocatul familiei Melencu, Tonel Pop, a confirmat ca este vorba despre cel ami ‘important’ telefon din ancheta: „Al patrulea telefon a lui Dincă este verificat acum”, a spus avocatul.

„Se clonează datele dintr-ul alt teledon, al patrulea telefon al lui Dincă, este vorba de un telefon și o cartelă pe care le-a folosit în momentul în care a sunat familia Luizei. Organele au reușit să depisteze acest telefon la o familie, nu pot să vă dau indicația unde, cum și în ce context, important e că l-au găsit.

S-a gasit un alt telefon ce-i apartine lui Gheorghe Dinca

Avocatul lui Dinca, despre starea criminalului

Se descarcă datele și de pe acest dispozitiv urmând ca mâine să se facă expertiza informatică în fapt în sensul de a se deschide fișierele și a se vedea ce se afla în acel laptop, aparat foto, telefoanele, cele trei, și dacă este timp și în acest al patrulea telefon”, a spus Tonel Pop.

„Nu pot să vă spun locația în care se va desfășura percheziția în sine în sensul deschideri materialului aflat pe acele dispozitive de stocare. S-ar putea și DIICOT să facă o conferință de presă în care să explice din ce categorie sunt acele date”, a adaugat avocatul.

„În momentul în care toată zona nu este periată și vin escavatoarele se distrug probele la exterior și atunci vor să finalizele tot ce se poate preleva de la exteriori și pot să vă spun că s-au mai găsit fragmente de oase, unele aproape sigur pot fi de natură umană”, a mai spus acesta.

Avocatul lui Dinca, despre starea criminalului: „Este foarte obosit. Sunt conditii grele”

Avocatul lui Dinca. Aparatorul a mai spus ca orice inculpat poate minti atunci cand este cercetat.

„Nu conduce ancheta, dar în condițiile în care este singurul care știe unde se află ceea ce a pus într-un loc anume, e normal să ii conducă pe anchetatori. Nu au cum anchetatorii să îi conducă pe el.

Este un aspect care trebuie lămurit. Ceea ce a spus el s-a dovedit a fi adevărat. Nu avem unde să știm că i-a trimis pe piste greșite. El a colaborat cu organul judiciar și s-au găsit niște probe. Asta arată un ajutor efectiv dat”, a declarat avocatul lui Gheorghe Dincă, Claudiu Lascoschi, la Antena3.

Publicat: 07 Aug. 2019, 15:28 Ciao.ro
Pe aceeași temă