S-a aflat acum! De ce au esuat luni cautarile in dosarul crimei de la Caracal. Avocat: „Fugeau intr-o parte cinci kilometri, sase in alta directie”

Publicat: 30 Jul. 2019, 16:30 Ciao.ro
S-a aflat acum! De ce au esuat luni cautarile in dosarul crimei de la Caracal. Avocat: „Fugeau intr-o parte cinci kilometri, sase in alta directie”

Gheorghe Dinca a fost luat de anchetatori, luni 29 iulie 2019 pentru a indica traseul facut.

De ce au esuat luni cautarile in dosarul crimei de la Caracal. Acesta a fost pus de anchetatori sa indice traseul urmat atunci cand ar fi scapat de trupul primei sale victime, Luiza, insa cautarile n-au avut niciun rezultat.

Avocatul criminalului a facut azi mai multe precizari cu privire la motivul pentru care anchetatorii au batut jumatate de judet fara niciun rezultat.

De ce au esuat luni cautarile in dosarul crimei de la Caracal

„Vreau să fac o precizare. Au circulat informaţii în sensul că inculpatul şi-a bătut joc de anchetatori, în sensul că nu a indicat locul. Nu este adevărat, este o chestiune care nu ţine de ancheta propriu-zisă, este o informaţie pe care pot să o fac publică. A ţinut mai mult de a se feri de presă.

Anchetatorii erau deranjaţi, şi în momentele respective, se fereau. Fugeau într-o parte cinci kilometri, şase în altă direcţie, o luăm pe un drum izolat, o luăm pe… Nu era la cererea inculpatului toată această plimbare. Era o organizare a anchetatorilor”, a precizat avocatul.

„Dânsul îşi aducea aminte, problema este că şi dânsul a avut o problemă de identificare, câtă vreme s-a mers pe un alt traseu decât cel pe care dânsul l-a urmat.

Dânsul a urmat un traseu cu drum prost, anchetatorii au mers pe un drum care e mai bun şi să ajungă pe altă parte. Trebuie să ţineţi cont că dânsul a mers pe timp de noapte, pe un drum izolat, şi este foarte greu să identifici pe timp de zi un drum pe care l-ai parcurs pe timp de noapte, venind şi de pe altă parte.

Deci reconstituirea s-a oprit ieri (n. red. – luni) nu pentru că inculpatul şi-a dorit sau că nu mai voia să dea indicii, anchetatorii au hotărât” a mai spus acesta, potrivit Adevarul.

Publicat: 30 Jul. 2019, 16:30 Ciao.ro
Pe aceeași temă