Roxana Buzoiu a reacționat dur, după finala sezonului 2 Puterea Dragostei: ”Mor de râs, cât de penibil”

Publicat: 27 iul. 2020, 13:17 Autor: Andreea Voicu Vedete

Seara trecută, cel de-al doilea sezon al emisiunii ”Puterea Dragostei” a ajuns la final. Premiul cel mare a fost de 10.000 de euro și un trofeu!

Câștigătorii sezonului 2 ”Puterea Dragostei” sunt Bianca Comănici și Livian Pop, cei care au și format un cuplu în timpul emisiunii și au fost foarte îndrăgiți de public.

După Marea Finală ”Puterea Dragostei”, o fostă concurentă a emisiunii a rupt tăcerea și a scris pe Instagram un mesaj ”dedicat” lor, dar și celor care i-au votat. Roxana nu e de acord cu alegerea făcută de public și spune că voturile ”ar fi fost cumpărate”.

”Sunt tare bucuroasă că am plecat din acea emisiune și dezamăgită de oamenii din casă pentru că ați votat acest specimen. Măcar de cereați mai mult pentru el. Știți ce zic. V-a făcut și pe voi. Acum a intrat fratele ei, îi manglește și ăla pe alții. Vai de capul vostru, aveți creierul cât un bob de mazăre. Normal ar fi ca în sezonul 3 să nu fie nimeni (frați, surori) sau să reintrăm noi ăștia vechi, pentru că se strică treaba, boss! Mor de râs, cât de penibil. Măcar de ar zbura ăștia ce dau informații din casă, căci eu am auzit deja fără să vreau ”n” chestii de la oamenii de acolo. Proști sunteți unii, făcuți grămadă”, este mesajul scris de Roxana Buzoiu pe rețelele de socializare.

Ce au spus câștigătorii, după Marea Finală Puterea Dragostei

”Eu eram ferm convins că o să câștig, pentru că eu știam ce prezint, ce se vede dincolo de ecran, lumea te recunoaște dacă nu ești real, dacă ești fals. Când Andreea Mantea ne-a unit mâinile acolo pe scenă, am simțit să o iau pe Bianca așa pe sus și să o sărut, dar m-am abținut. Trebuie să ne cunoaștem aici afară, trebuie să clădim relația. Nu am vrut să o sărut ca să nu stric totul, să o dau peste cap pe Bianca. Nu vreau să grăbesc lucrurile cu Bianca”, a spus Livian Pop pentru Wowbiz.

”Nu realizez că am câștigat. Sezonul ăsta e diferit față de primul. În primul sezon, am simțit că a fost ca ”o palmă peste față” pentru ceilalți, acum însă a fost altfel. Poate dacă acum ar fi câștigat alta nu mă mai urau așa mulți. În finala aceasta aveam lângă mine o prietenă, cel puțin așa credeam (n.red. Berna)”, a declarat Bianca pentru sursa citată.

Publicat: 27 iul. 2020, 13:17 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă