Ronaldo a scapat oficial de acuzatia de viol. Nu au putut fi probate acuzatiile

Publicat: 23 iul. 2019, 14:32 Autor: Simona News 3

Anuntul a fost facut de procurorul-sef al districtului Clark County din Las Vegas, conform CNN.

Ronaldo a scapat oficial de acuzatia de viol. Se pare ca acuzatiile nu au putut fi probate, dupa cum a anuntat biroul de procuratura intr-un comunicat.

Reprezentantii fotbalistului de la Juventus au negat tot timpul acuzatiile chiar din momentul in care ele au aparut in presa in 2017.

Ronaldo a scapat oficial de acuzatia de viol

Cristiano Ronaldo e obosit! Sustine ca s-a saturat sa demonstreze cat de bun e

Mayorga l-a acuzat pe Ronaldo de viol iar procesul a fost redeschis de autoritatile din Las Vegas (SUA), dupa ce fapta s-ar fi petrecut pe 13 iunie 2009, intr-un hotel.

Mayorga a refuzat sa dea numele atacatorului in plangerea pe care a depus-o chiar a doua zi, insa l-a descris drept „un celebru jucator de fotbal”.

Cristiano Ronaldo si-a luat McLaren Senna. A dat O AVERE pe aceasta masina

Deoarece plangerea nu a continut nici numele jucatorului si nici descrierea lui, dar nici locul unde s-ar fi petrecut violul, politistii americani au decis sa inchida ancheta, insa au redeschis-o la noua ani si jumatate distanta.

La data de 27 septembrie, Mayorga a spus ca i-a fost teama sa nu fie umilita public, dar si de o eventuala razbunare a fotbalistului.

Aceasta a mai spus ca Ronaldo a violat-o intr-un hotel din Las Vegas, iar dupa aceea, profitand de starea ei, a obligat-o sa semneze un acord de nedivulgare de informatii.

Publicat: 23 iul. 2019, 14:32 Autor: Simona News 3
Pe aceeași temă